“Κόκκινη Νύχτα” απόψε στην Καλαμάτα με πανελλαδικό ενδιαφέρον


Η καλή οργάνωση και η πανελλαδική προβολή αναμένεται να οδηγήσουν χιλιάδες επισκέπτες σήμερα στην Καλαμάτα για την Κόκκινη Νύχτα. Ήδη καταφθάνουν επισκέπτες με οργανωμένες εκδρομές, ενώ κατά τη διάρκειά της αναμένεται… κατάρρευση τιμών στα τοπικά καταστήματα, σε συνδυασμό φυσικά με την έναρξη του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού αύριο.
Τη μετάβαση των επισκεπτών στην Καλαμάτα ευνοεί και ο τερματισμός των μπλόκων από πλευράς αγροτών.
Σημειώνεται ότι η προβολή της Κόκκινης Νύχτας γίνεται από τοπικούς, περιφερειακούς και κεντρικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Χθες, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την Κόκκινη Νύχτα, κατά την οποία η πτώση των τιμών θα «χτυπήσει κόκκινο», για το Καλαματιανό Καρναβάλι, που διοργανώνεται για 4η χρονιά, καθώς και για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στην Καλαμάτα και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Μέσω της εκπομπής «Σκάι τώρα», που παρουσιάζει η Άννα Μπουσδούκου, ο κ. Βεργόπουλος κάλεσε το κοινό να έλθει στην Καλαμάτα για την «Κόκκινη Νύχτα», αλλά και για την έναρξη του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Ανάλογες παρουσιάσεις έκανε η ΕΡΤ μεταξύ 16.00 και 16.30 στην εκπομπή “On ΕΡΤ” και το τηλεοπτικό δίκτυο «Epsilon», ενώ τις εκδηλώσεις προέβαλε και το Ionian TV.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα το βράδυ, ώστε το κοινό να έχει τη δυνατότητα να κινηθεί άνετα στο κέντρο της Καλαμάτας, με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας.
Για τη διευκόλυνση, δε, των επισκεπτών και προκειμένου να μην εισέρχονται με τα οχήματά τους στο κέντρο, θα λειτουργήσουν τρία πάρκινγκ: στο Βιοτεχνικό Πάρκο, στο Lidl και στο Metro, που βρίσκονται στη Νέα Είσοδο. Επίσης, από τις 7.00 το απόγευμα σήμερα μέχρι τις 3.00 αύριο τα ξημερώματα θα μεταφέρονται οι επισκέπτες δωρεάν με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ στο κέντρο (αποβίβαση στη στάση του Δημαρχείου), με επιστροφή, και τα δρομολόγια θα διενεργούνται ανά 30 λεπτά.