Εθνική εορτή στο γήπεδο θα κάνει η Καλαμάτα ελέω Παναρκαδικού…


Μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι διπλά γιορτινή για τον ελληνισμό και τον χριστιανισμό, αλλά οι παίκτες της Καλαμάτας θα βρεθούν και σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας, ενώ θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους. Για ρεπό ούτε λόγος, αφού την Κυριακή υπάρχει η εξαιρετικά δύσκολη έξοδος στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό, για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Η Μαύρη Θύελλα δίνει «μάχη» παραμονής στον 3ο Όμιλο, με δυσμενείς όρους, καθώς βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, που θα εκτιναχτεί στους 4 αν δεν πάρει …κάτι μεθαύριο, δεδομένου ότι το πρώτο …μαξιλάρι σωτηρίας που είναι η Ερμιονίδα θα πάρει χωρίς αγώνα το 3ποντο με τον Ηρακλή Ψαχνών, με το ευβοϊκό συγκρότημα που έχει αποσυρθεί από τη διοργάνωση να έχει και επισήμως αποβληθεί από χθες, μετά την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Το ευχάριστο για την Καλαμάτα είναι ότι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γειτονική Αρκαδία με πλήρη σύνθεση και μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Γκίνο, ο οποίος αν και προπονείται κανονικά αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και ο προπονητής Κώστας Καλογιαννίδης θ’ αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.
-Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ διέταξε τον επανορισμό του αγώνα ανάμεσα στον Κανάρη Νενήτων Χίου και τη Σπάρτη, κρίνοντας ότι δεν υπήρχε υπαιτιότητα της ομάδας της Λακωνίας, αλλά ότι οι απεργειακές κινητοποιήσεις δεν της επέτρεψαν να βρεθεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής.
-Υπάρχουν όμως και δυσάρεστα νέα για το γειτονικό συγκρότημα, στο οποίο επιβλήθηκε ποινή 1 αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 2.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Παναρκαδικό –κάτι που προϊδεάζει για το τι περιμένει την Καλαμάτα, η οποία έχει ανάλογες εκκρεμείς υποθέσεις.
Χ.Ε.