«Φορτίο Αγάπης» για τους πρόσφυγες από το «Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος»


Σε μια ενέργεια συμπαράστασης και στήριξης των εξουθενωμένων προσφύγων προχωρούν το Διοικητικό Συμβούλιο του θεατρικού σχήματος «Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος» και τα μέλη του.
Κατόπιν άμεσης συνεννόησης με τον Ερυθρό Σταυρό/Παράρτημα Καλαμάτας, θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, για να ακολουθήσει αποστολή τους στους τόπους όπου φιλοξενούνται.
Για το λόγο αυτό καλούνται μέλη και φίλοι του σχήματος, καθώς και όποιος άλλος ευαισθητοποιημένος πολίτης θέλει και μπορεί, να πάνε στο χώρο του «Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος»  οτιδήποτε δύνανται από τα ακόλουθα είδη, που είναι άμεσα απαραίτητα: γάλα και κρέμες για παιδιά, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σερβιέτες, υγρομάντηλα, πάνες για μωρά και ρουχισμό (ρούχα και εσώρουχα καθαρά) για μικρούς και μεγάλους ή ό,τι άλλο παρεμφερές σκεφτεί ο καθένας.
Ο χώρος του θεατρικού σχήματος (τέρμα Καλλιπόλεως, Συνοικία Κορδία) θα είναι ανοιχτός έως και αύριο Πέμπτη, 6.00 το απόγευμα με 9.00 το βράδυ, για να υποδεχτούν και να παραλάβουν την πολύτιμη αυτή βοήθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6934 009269.