Α2 βόλεϊ γυναικών: Στα χέρια του Μεσσηνιακού και πάλι η άνοδος!


«ΣΩΘΗΚΕ» ΚΑΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ! 
Η προτελευταία αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών επεφύλασσε ανέλπιστη σε μεγάλο βαθμό, αλλά και διπλή χαρά για την Καλαμάτα.
Ο Μεσσηνιακός έκανε αρχικά το …χρέος του στο Χαλάνδρι κερδίζοντας με 0-3 σετ και ειδικότερα 19-25, 17-25, 22-25, την τοπική ομάδα, ενώ τα καλά νέα ήρθαν από την Κόρινθο και το συγκρότημα που είχε …γκρεμίσει πριν δύο εβδομάδες το όνειρο ανόδου των «πρασίνων», με τη νίκη του μέσα στο Κλειστό της Παραλίας. Η επίσης φιλόδοξη και ισχυρή ομάδα βρέθηκε να χάνει στην έδρα της με 0-2 από τους Ίωνες που είχαν πάντως το δικό τους κίνητρο, καθώς έδιναν «μάχη» παραμονής. Τελικά η Κόρινθος κέρδισε με 3-2, αλλά ο χαμένος βαθμός ήταν αρκετός για να επιτρέψει στον Μεσσηνιακό να …ξανακαθίσει στην προνομιούχο 2η θέση του ομίλου του που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α1. Οι «πράσινες» έχουν 43 βαθμούς και η Κόρινθος 42, ενώ το φινάλε επιφυλάσσει δύσκολη έξοδος με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο για την «ανταγωνίστρια» και καλαματιανό ντέρμπι με τον Ακρίτα! Κάπου εδώ έρχονται και τα δεύτερα, αλλά εξίσου σημαντικά καλά νέα που είναι η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Α2 από τον Ακρίτα, παρά το γεγονός ότι είχε ρεπό αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό γιατί μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ξεκαθάρισε ότι οι τρεις ομάδες που υποβιβάζονται θα είναι τελικά εκτός από την Ευρυάλη, ο Ιωνικός και ο Θρίαμβος.
Να συμπληρώσουμε εδώ ότι ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε χθες στο Κλειστό του Χαλανδρίου με  τις Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σουρή (παίκτρια-προπονήτρια), Ζερίτη, Σκλήρη, Παναγοπούλου (αρχική 6άδα), Σαμπάτη λ., Τζούλου, Μπεσή, Βέλμαχου Κουτσουροπούλου-Αντωνοπούλου, Μπαξιβανάκη Σπανού.