Σούπερ “Καλαματιανό” ντέρμπι βόλεϊ γυναικών με …γεύση Α1!


Στις 7.30 μ.μ. Στο κλειστό ο Μεσσηνιακό παίζει με τον Ακρίτα για το εισιτήριο για τα μπαράζ

Σε αντίθεση με τον Ακρίτα που πέτυχε το στόχο της παραμονής στην Α2 βόλεϊ των γυναικών, ο Μεσσηνιακός θα παίξει στο σημερινό καλαματιανό ντέρμπι με μόνο στόχο το 3ποντο, καθώς είναι το μόνο αποτέλεσμα που θα σφραγίσει στα σίγουρα το εισιτήριό του για τα μπαράζ ανόδου (ανεξαρτήτως τι θα κάνει η Κόρινθος απέναντι στον πρωτοπόρο Πανιώνιο, ο οποίος έχει ήδη πάρει την πρόκριση για τα ίδια πλέι οφ). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας και αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες φιλάθλους, καθώς πέρα από την κρισιμότητά της δίνει την τελευταία ευκαιρία για φέτος να δούμε τις δύο αξιόλογες τοπικές μας ομάδες εν δράσει…

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Σήμερα το φινάλε για Καλαμάτα ’80 (εντός), Ακρίτα (εκτός)

Τον τελευταίο της αγώνα θα δώσει για φέτος η ανδρική ομάδα της Καλαμάτας ’80, υποδεχόμενη στις 5 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον Απόλλωνα. Στόχος η νίκη που θ’ αφήσει ακόμα πιο γλυκειά γεύση σε μια επιτυχημένη χρονιά που σφραγίστηκε με την άνετη παραμονή στην Α2 βόλεϊ των ανδρών.
Αντίθετα, ο Ακρίτας θ’ αποχαιρετήσει την κατηγορία με την ίδια αξιοπρέπεια που τον διέκρινε όλη τη χρονιά, ταξιδεύοντας κανονικά στην Αργυρούπολη (ο αγώνας αρχίζει στις 6 μ.μ.), παρά την έλλειψη κινήτρου.