«Φουντώνει» η ονοματολογία για τον επόμενο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας


Λίγες ημέρες μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή τοπικών οργανώσεων και συνέδρων για το επικείμενο συνέδριο στα τέλη του μήνα στη Νέα Δημοκρατία, το ενδιαφέρον πλέον συγκεντρώνει η ανάδειξη του νέου προέδρου που θα αντικαταστήσει τον Περικλή Μαντά στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία.
Το εκλεκτορικό σώμα πλέον έχει διαμορφωθεί, ύστερα και από τις εκλογές της Κυριακής, και όλοι οι πιθανοί υποψήφιοι «μετρούν» τη δυναμική τους πριν ανακοινώσουν και επίσημα την υποψηφιότητά τους.
Όπως γράφαμε και στο φύλλο της Τρίτης, σχεδόν «σίγουρος» θεωρείται ο Παναγιώτης Σκιαδόπουλος, διευθυντής στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ενώ ενδιαφέρον δείχνει και ο Παναγιώτης Τζαβάρας, διευθυντής του ΚΕΚ Μεσσηνίας.
Χθες ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, γεωπόνου και πρώην διευθύνοντος συμβούλου στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας, στους υποψηφίους για προέδρους της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.
Καταλυτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες είναι η επόμενη Πέμπτη, 14 Απριλίου, και έως τότε… το διάστημα είναι μεγάλο και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείσουμε.
Οι διεργασίες των κομματικών στελεχών είναι στο «φουλ» και η προσδοκία να βρεθεί ένας «ενωτικός» υποψήφιος δε συγκεντρώνει, αυτή την ώρα, πολλές πιθανότητες.

Του Κώστα Γαζούλη