Καλαμάτα B.C. – Σύλλογος Δρομέων σήμερα στον τρίτο τελικό


Ο τρίτος (και πιο κρίσιμος) αγώνας της τελικής φάσης των «Play – offs” του πρωταθλήματος μπάσκετ Α΄ κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μεταξύ της Καλαμάτα B.C. και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης, διεξάγεται σήμερα και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα.
Οι δύο ομάδες έχουν από 2 νίκες (1 στην κανονική περίοδο και 1 στους δύο πρώτους τελικούς) και η νικήτρια στο σημερινό αγώνα θα φτάσει τις τρεις νίκες, πανηγυρίζοντας έτσι την κατάκτηση του τίτλου και μαζί την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Στους δύο πρώτους αγώνες της τελικής φάσης των «play – offs” μίλησε η έδρα (στον πρώτο τελικό που διεξήχθη στην Τέντα η Καλαμάτα B.C.  θριάμβευσε με 62-36 του ΣΔΥ Τρίπολης, ενώ στο δεύτερο τελικό, ο ΣΔΥ  Τρίπολης πήρε τη «ρεβάνς» επικρατώντας με 70-65 της Καλαμάτα B.C.) και η Καλαμάτα B.C. φαίνεται πως έχει προβάδισμα για τη νίκη – άνοδο.
Προπονητής της Καλαμάτα B.C. είναι ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος, ο οποίος δε θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Σταθάκη (τραυματίας). Το «ρόστερ» της Καλαματιανής ομάδας απαρτίζουν οι ακόλουθοι αθλητές: Γερμανός, Τσικούρης, Γιαννουκάκης, Λ. Κούτρης, Τριανταφυλλόπουλος, Γαρίνης, Φωτάκης, Γεωργανάς, Κριμηλής, Μπαγατέλας, Σιδέρης, Σταθάκης, Αναστασόπουλος, Παθιάκης, Σπηλιώτης.
Προπονητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης είναι ο Ηλίας Μπαλής, ενώ το ρόστερ απαρτίζουν οι ακόλουθοι αθλητές: Κούγιας, Μαρκόπουλος, Καλούλι, Μπαλής, Αγγελόπουλος, Παπακώστας, Κουτσούγερας, Μπουρής, Κοσκινάς, Μικέλης, Δελής, Σωτηρόπουλος.
Διαιτητές είναι οι Αντώνης Αναστόπουλος, Λάμπρος Νάστος.
 
Σύσκεψη χθες για τα μέτρα τάξης του τελικού
Εξάλλου, σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τρίτου αγώνα της τελικής φάσης των «play offs” του πρωταθλήματος μπάσκετ Α΄ Ανδρών, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας) και εκπρόσωποι των 2 φιναλίστ, της Καλαμάτα B.C. και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης. Αποφασίστηκε ν’ ανοίξει ολόκληρη η νότια εξέδρα, έτσι ώστε να καθίσουν εκεί οι φίλαθλοι της Καλαμάτας, οι δε φίλαθλοι του ΣΔΥ Τρίπολης θα καθίσουν στην βόρεια εξέδρα. Οι πάγκοι των 2 ομάδων θα βρίσκονται μπροστά από την βόρεια εξέδρα.
Τέλος, θα υπάρχει αστυνομική δύναμη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, ενώ οι φίλαθλοι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους αναπτήρες και πλαστικά μπουκάλια.