Το παιχνίδι αλλάζει με Σταύρο Παπαδόπουλο…που επιστρέφει στην Καλαμάτα


Όσοι υποστήριζαν ότι ο οδυνηρός υποβιβασμός της Μαύρης Θύελλας από τη Γ’ Εθνική μπορεί να αποτελέσει και την ευκαιρία επανεκκίνησης φαίνεται ότι δικαιώνονται! Για την ακρίβεια η επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια δεν άφησε ασυγκίνητο τον Σταύρο Παπαδόπουλο και η ειλημμένη απόφασή του να ασχοληθεί και πάλι με την ομάδα δίνει την προοπτική που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια.
Ο γνωστός Μεσσήνιος επιχειρηματίας και παλιός πρόεδρος της Καλαμάτας που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες και την Α’ Εθνική επιστρέφει αποφασισμένος να ξαναπάει την ομάδα και πάλι ψηλά. Και το σημαντικό είναι ότι η νέα προσπάθεια δεν θα είναι «φωτοβολίδα», αλλά η βάση του σχεδιασμού που ήδη έχει τεθεί προσφέρει μέλλον και προοπτική. Η νέα ομάδα που θα διεκδικήσει αρχικά την επάνοδο στην Γ’ Εθνική θα στηρίζεται σε νέα παιδιά και μάλιστα όπως είχε συμβεί με τον ΠΟΚ και αυτή τη φορά θα υπάρχει ομάδα-δεξαμενή ποδοσφαιριστών που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον Μεσσηνιακό.
Ο κ. Παπαδόπουλος αναμένεται να έρθει στην πόλη της Καλαμάτας στο τέλος της άλλης εβδομάδας και θα έχει συναντήσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να ξεκαθαρίσουν όλες οι λεπτομέρειες και να δρομολογηθεί η διάδοχη κατάσταση, η οποία θα έχει σταθμό την Γενική Συνέλευση, που λογικά θα συγκαλέσει σύντομα η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη.
Χ.Ε.