Χωρίς καθυστερήσεις προχωρούν οι διαγωνισμοί για τη δακοκτονία


Κανονικά και χωρίς προβλήματα, καθώς έχουν τηρηθεί τα χρονοδιαγράμματα των ηλεκτρονικών διαγωνισμών, αναμένεται να ξεκινήσει φέτος το πρόγραμμα δακοκτονίας.
Αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για το διαγωνισμό παγιδοθεσίας για την περιοχή Μεσσηνίας και μετά το άνοιγμα και των οικονομικών προσφορών, έχει κριθεί και προσωρινός μειοδότης. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωσης Μεσσηνίας παίρνει τα 9 από τα 10 τμήματα της περιοχής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας και η εταιρία Κουτρουμπής – Αγγελής το 1 τμήμα. Για το διαγωνισμό αυτό απομένει να προσκομίσουν οι προσωρινοί μειοδότες τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά και να ακολουθήσει η έγκρισή τους ως οριστικοί μειοδότες και να υπογραφεί η σχετική σύμβαση.
Για το διαγωνισμό εργολάβων έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης των δικαιολογητικών και της τεχνικής επάρκειας και την Τετάρτη θα γίνει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.
Τις επόμενες ημέρες επίκειται η δημοσιοποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δέκα τομεάρχες δακοκτονίας μέσω ΑΣΕΠ και για 4 εργάτες αποθήκης.
Β.Β.