Ύστερα από 15 χρόνια βρέθηκε ο δράστης χασισοφυτείας στου Μίλα


Έπειτα από 15 χρόνια ανακαλύφθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές τα στοιχεία δράστη καλλιέργειας χασισοφυτείας που είχε ανακαλυφθεί στην περιοχή Μίλα του Δήμου Οιχαλίας. Μάλιστα, ο δράστης είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών.
Η φυτεία είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς του πρώην Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας στη θέση «Παλιός Μύλος», στο χωριό Μίλα, αποτελούμενη από 278 δενδρύλλια κάνναβης. Εντοπίσθηκε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, ενώ τα χασισόδεντρα είχαν ύψος από 1 έως 3,5 μέτρα, τα οποία τότε εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Τα στοιχεία του καλλιεργητή ταυτοποιήθηκαν τώρα και πρόκειται για έναν 53χρονο από την Ηλεία, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Η ταυτοποίηση έγινε από αποτυπώματα που βρέθηκαν σε αντικείμενα που εντοπίσθηκαν στη φυτεία, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.
Β.Β.