Με δύο βασικές εισόδους από τον Αγ. Δημήτριο, θα λειτουργήσει το νέο Δημαρχείο


Ανησυχία σε επαγγελματίες της Αθηνών, που καταβάλλουν υψηλά μισθώματα
Από την πλευρά του Αγίου Δημητρίου θα είναι η κεντρική είσοδος και έξοδος των οχημάτων για το νέο Δημαρχείο στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου. Μία λύση που επιλέχτηκε εξ αρχής ως καλύτερη και σωστότερη, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί άλλο η ήδη φορτωμένη οδός Αθηνών.
Ωστόσο, η πληροφορία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε επαγγελματίες στην οδό Αθηνών, καθώς εκτιμούσαν ότι από εκεί θα περνάει όλη η κίνηση, ενώ αρκετοί έχουν προχωρήσει σε ενοικίαση καταστημάτων στην περιοχή με υψηλό μίσθωμα.
 
Δύο πύλες
Με την ολοκλήρωση του νέου Δημαρχείου, τη μεταφορά και την έναρξη λειτουργίας του, θα λειτουργήσουν από την πίσω πλευρά, δύο πύλες.
Μια θα είναι δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, εκεί που ήταν η παλιά όταν λειτουργούσε ως Νοσοκομείο, η οποία θα αποτελεί την είσοδο στο χώρο και η δεύτερη θα είναι δυτικά του ναού και θα λειτουργεί ως έξοδος.
Εκεί, θα υπάρχει και πολύ μεγάλος χώρος για τη στάθμευση μεγάλου αριθμού οχημάτων.
Η οδός Αθηνών, δε θα μπορούσε να δεχτεί το σύνολο της κίνησης του Δημαρχείου και των υπηρεσιών του και ιδιαίτερα όσον αφορά τη στάθμευση.
 
Ανησυχούν
Η πληροφορία αυτή, έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε επαγγελματίες της οδού Αθηνών, οι οποίο θεωρούσαν ότι η κεντρική είσοδος του Δημαρχείου θα είναι επί της Αθηνών.
Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι όσοι, με την έναρξη κατασκευής του νέου Δημαρχείου, έσπευσαν να νοικιάσουν καταστήματα, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαια με υψηλά μισθώματα, ευελπιστώντας ότι θα αποζημιωθούν με την κίνηση που θα υπάρχει με το νέο Δημαρχείο.

 
Της Βίκυς Βετουλάκη