Στη Μεσσήνη χθες ο Αλέξης Χαρίτσης, σήμερα στην Πύλο


Σύσκεψη με Τσώνη για θέματα χρηματοδότησης της Μεσσήνης

Επόμενος σταθμός του υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιου για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση, κατά την τριήμερη περιοδεία του στη Μεσσηνία, ήταν η πόλη της Μεσσήνης.
Χθες, το απόγευμα έφθασε στο Δημαρχείο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, όπου συμμετείχαν και αντιδήμαρχοι. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης κυριάρχησαν θέματα χρηματοδότησης που απασχολούν τη Μεσσήνη και, φυσικά, από τη συζήτηση δεν έλειψε ο σχεδιασμός του δρόμου Καλαμάτα- Ριζόμυλος, ζήτημα που αφορά άμεσα την πόλη και όχι μόνο. Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος όπως κάθε φορά που συναντά τον συμπατριώτη μας υπουργό ενώ από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης διαπίστωσε τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Δήμο Μεσσήνης, ειδικά με την προετοιμασία έργων που είναι ώριμα να μπουν σε χρηματοδότηση. Στη συνέχεια ο Αλέξης Χαρίτσης πήγε στο γειτονικό Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης, όπου τον περίμεναν πολίτες, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί πραγματοποιήθηκε πολιτική συζήτηση- ομιλία με θέμα την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα, ενώ οι παρευρισκόμενοι άκουσαν από τον Αλέξη Χαρίτση να αναφέρει πως θα υπάρξει ανάπτυξη, αλληλεγγύη και ισχυρή δημοκρατία. Παράλληλα, ο υφυπουργός ανέπτυξε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης μετά το κλείσιμο της συμφωνίας. 
Σημερινός σταθμός του υφυπουργού είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, όπου στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Βιολογικού Καθαρισμού της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος.