Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ο χώρος του παλαιού Νοσοκομείου Καλαμάτας, αντί να φιλοξενεί, για παράδειγμα την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας ή όποια άλλα δημόσια υπηρεσία, εξοικονομώντας ευρώ από τα ενοίκια, μετατράπηκε σε… στρατηγείο της Δημοτικής Αρχής.
Σε κάθε περίπτωση, όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου, άρχισε η μεταφορά, εξοπλισμού κυρίως, στο νέο Δημαρχείο. Ο χώρος έχει καθαρισθεί, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και από χθες, το κτήριο θα φωτίζεται – και για λόγους ασφαλείας.
Η μεταστέγαση, μας λέει η Δημοτική Αρχή, θα γίνεται απολύτως προγραμματισμένα, με αργούς ρυθμούς και τις Υπηρεσίες εν λειτουργία. Θα καταβληθεί, δε, κάθε προσπάθεια να μη διαταραχθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών λόγω της μεταστέγασης.
Α.Π.
Άρχισε η μεταφορά στο νέο Δημαρχείο
Δείτε επίσης.
Μανιατάκειον Ίδρυμα: Η καθηγήτρια Σοφία Ψαρρά από την Κορώνη στη σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου»
Eπίσκεψη του α΄ γραμματέα της Ρωσικής Πρεσβείας στην Πύλο
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τον Γενάρη κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης
Χριστιάνα Κανελλακοπούλου: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής απόψε στο καφέ-βιβλιοπωλείο Ραμόν
Στη Μεγαλόπολη η κατασκευή νέων φυλακών -Τέλος στη διεκδίκηση από τη Μεσσηνία
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μεσσηνία
Π. Μαντάς για δηλώσεις ΟΣΔΕ 2026: «Επιτέλους ανακοινώστε μια γενναία παράταση!»
ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ Μεσσηνίας: «Γλυκές Μέρες» και σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Τοπικά 30.10.2026, 16:30
Τρίτη Ηλικία: Η συμφιλίωση με τη ζωή
Τοπικά 30.10.2026, 16:01
Ποιοι είναι οι ασυνεπείς
Τοπικά 30.10.2026, 15:30
Επιτέλους, κύριε Πτωχέ, αναλάβετε τις ευθύνες σας!
Τοπικά 30.10.2026, 15:01
Νέα παράταση για τα νέα γραφεία της ΔΕΥΑΚ
Τοπικά 30.10.2026, 13:02
Σχολική εκδρομή ή αποστολή υψηλού κινδύνου;
Φόρτωση…



