Η επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσήνη


Στο Δήμο Μεσσήνης παραβρέθηκε προχθες κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των καταστροφών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου και αρχηγού της Παράταξης Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφτηκαν τη Μεσσηνία ο Τομεάρχης Υποδομών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κων/νος Καραμανλής και ο Τομεάρχης Αγροτικής Παραγωγής Γεώργος Κασαπίδης.
Στις 13:30 συνοδευόμενοι από τον τέως Υπουργό Ιωάννη Λαμπρόπουλο, τον τέως βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη και την Πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. Νατάσσα Κυριακοπούλου έφθασαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, όπου και τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου και δημοτικό σύμβουλος Φύκιρης Νικόλαος, οι τέως αντιδήμαρχοι Κοντοθανάσης Σπυρίδων, Δαβίλλας Γεώργιος και ο τέως πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Κωνσταντέλος Νικόλαος και όλοι μαζί επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Γ. Τσώνη.
Κατόπιν ενημέρωσης από τη Δημοτική Αρχή και καταγραφής του μεγέθους των ζημιών, παραβρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές του Δήμου.
Μετά το τέλος της επίσκεψης οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν ώστε όλοι οι πληγέντες να αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατό.
Τέλος  ως πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του δήμου μας, τα μέλη του Δ.Σ. και όλοι οι συνάδελφοι της παράταξης μας εκφράζουμε τη συμπαράσταση και στήριξη στους πληγέντες του δήμου Μεσσήνης και όλου του Νομού.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο  Μητσοτάκη για την άμεση κινητοποίηση και ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία, τον βουλευτή και τομεάρχη Κων/νο Καραμανλή αλλά και τον τομεάρχη αγροτικής παραγωγής Γεώργιο Κασαπίδη για την επίσκεψη στο Δήμο μας.
 
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσσήνης
Φύκιρης Νικόλαος