1o Ancient Messene Open: Τελικοί σήμερα στο Buca Beach παρουσία της Λένας Δανιηλίδου!


Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι αγώνες τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open στις εγκαταστάσεις του Buca Beach Resort στην Ανάληψη Μεσσήνης. Οι αθλητές και αθλήτριες, σε ένα ιδανικό αθλητικό περιβάλλον, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη. Πάνω από 15 αγώνες την ημέρα, στα 5 γήπεδα του ξενοδοχείου συναρπάζουν τους φιλάθλους που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η άψογη διοργάνωση και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τυγχάνουν των καλύτερων κριτικών από τους συμμετέχοντες.
Σήμερα από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα κορυφώνεται η αγωνιστική δράση με τους τελικούς αγώνες ανδρών και γυναικών σε μόνο και διπλό.
Ξεχωριστή τιμή για το τουρνουα και τους διοργανωτές του, θα αποτελέσει η παρουσία στους τελικούς αγώνες της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας Λένας Δανιηλιδου, για να στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Λαζαριδη και του νεοσύστατου καλαματιανού αθλητικού συλλόγου για άτομα με ειδικές ανάγκες «Διαφοροζώ». Με χαρα η κ. Δανιηλιδου θα ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών και θα συνομιλήσει με φίλους του αθλήματος.