Δύσκολη αρχή με Παλλήνη για την Καλαμάτα ’80 (Κλειστό, 6 μ.μ.)

Δύσκολη αρχή με Παλλήνη για την Καλαμάτα ’80 (Κλειστό, 6 μ.μ.)

Επιτέλους δράση σήμερα για την Καλαμάτα ’80, η οποία θα δώσει τον πρώτη της αγώνα για την Α2 Βόλεϊ των ανδρών, υποδεχόμενη στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την Παλλήνη. Η τοπική μας ομάδα που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί κατά την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου-Α’ Υποομίλου, καθώς ο αγώνας στο Ρέθυμνο είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα, έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στο αθηναϊκό συγκρότημα, καθώς μάλιστα θα απουσιάζει, λόγω τιμωρίας από πέρυσι, ο Νίκος Μανιατέας.
Οι «Λύκοι» αγωνίζονται φέτος υπό την διαχείριση του νεοσύστατου ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ,  έχουν και πάλι πρωταγωνιστικές βλέψεις και περιμένουν τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά τους. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα κληρώσουν για τους φιλάθλους ένα ποδήλατο.
-Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Καψάσκης-Τσουμελέας.
-Χθες η ΑΕΚ κέρδισε στο Κλειστό του Μίλωνα την ομώνυμη ομάδα, ενώ το πρόγραμμα του ομίλου συμπληρώνουν σήμερα οι συναντήσεις Χανιά-ΟΦΗ (3 μ.μ.), Ρέθυμνο-Πανερυθραϊκός (4 μ.μ.).
 
 
 
Β’ ΕΘΝΙΚΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Πρώτο σερβίς σήμερα στην Πάτρα ο Ακρίτας

 
Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής-Περιφερειακό Γυναικών της ΕΣΠΕΠ, με τον Ακρίτα να ξεκινά τις υποχρεώσεις του από την Πάτρα, όπου στις 6 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα. Στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνονται ακόμη οι συναντήσεις Ποσειδώνας Λουτρακίου-ΓΕ Ναυπλίου (5 μ.μ.), Παμβοχαϊκός-ΓΣ Άργους (6 μ.μ.) και Λύκαια Μεγαλόπολης-Παναχαϊκή (6 μ.μ.).