Με Ίωνες αρχίζει σήμερα στο Κλειστό το «ταξίδι» του Μεσσηνιακού…

Με Ίωνες αρχίζει σήμερα στο Κλειστό το «ταξίδι» του Μεσσηνιακού…

Με προπόνηση και δείπνο ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού, κάνοντας …ακόμα καλύτερο το άριστο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των «πρασίνων» εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2. Η καλαματιανή ομάδα μπαίνει με φιλοδοξίες στη διοργάνωση, υποδεχόμενη σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τους Ίωνες σε έναν αγώνα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία πολυάριθμων φίλων του αθλήματος και του αθλητισμού. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η παίκτρια-προπονήτρια Γωγώ Σουρή, αναμένεται να συμπεριλάβει στην 14άδα τις Σπυριδούλα Σκλήρη, Νατάσα Ραμούνδου, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Κέλλυ Χειλαδάκη, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Εβελίνα Μπεσή, Μαρία Χάσκου, Κωνσταντίνα Πασσιά, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Τασούλα Σακελλαρίου,  Δήμητρα Παυλέα, Ελένη Δεδούση και Μαριλένα Καραγιάννη.
Με αφορμή την σημερινή έναρξη, ο ακούραστος έφορος του τμήματος, Χρήστος Ζερίτης, τονίζει τα εξής:
Το προσεχές Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών 2016-2017, στον Α΄ Υποόμιλο του οποίου συμμετέχει η Ομάδα μας.
Μετά την περυσινή επιτυχία που τερμάτισε 2η και αγωνίστηκε στα μπαράζ για την Α1, η αισιοδοξία φέτος είναι διάχυτη διότι έμεινε ο κορμός της περυσινής ομάδος και το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά με ποιοτικές και έμπειρες αθλήτριες από τον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας κυρίως και τον ΓΣ Χαλανδρίου. Παρόλα αυτά και επειδή στον Υποόμιλό μας υπάρχουν δυνατές και ευκατάστατες ομάδες (6 αθηναϊκές, 2 κρητικές και 1 πατρινή) η πορεία θα δείξει τι θα διεκδικηθεί.
Μέχρι στιγμής αρκετοί χορηγοί έχουν συνταχθεί και συμπαραταχθεί στην προσπάθεια που θα διαρκέσει μέχρι το προσεχή Απρίλιο. Όμως τα έξοδα αυτής της κατηγορίας είναι πάρα πολλά.
Το εισιτήριο εισόδου σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου θα είναι 3 ευρώ και οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 20 ευρώ και θα πωλούνται στην είσοδο του γηπέδου. Καλούνται οι φίλαθλοι που αγαπούν το Βόλεϊ και αναγνωρίζουν το ανιδιοτελές αυτής της προσπάθειας να στηρίξουν ποικιλοτρόπως την Ομάδα μας. Το Σάββατο ας γεμίσει το γήπεδο για να στηριχθούν οι Αθλήτριές μας και ας γίνει το Κλειστό δυνατή έδρα που να θυμίσει τις αλησμόνητες εποχές 1985-1988.

Το πρόγραμμα του ομίλου
Σήμερα: Μεσσηνιακός-Ίωνες: Χανδρινός-Τσουμελέας (Μουράτη)
Χαλάνδρι-Ρέθυμνο 4 μ.μ., Πετρούπολη-Βριλήσσια 6 μ.μ.
Αύριο: Αμαζόνες-Μεσσαράς 3.30 μ.μ., ΕΑ Πατρών-Ηρακλής Κηφισιάς 6 μ.μ.