Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας μαζί με τους άλλους φορείς αύριο Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, για να τιμηθεί η επέτειος και η εξέγερση του Πολυτεχνείου.
«Την ώρα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δύσβατα βάρη», αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα, «οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται χάνοντας κάθε ελπίδα για το αύριο και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για “Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία” καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά.
Οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, σπουδαστές και νεολαία, συνεχίζουν το αγώνα και τις διεκδικήσεις για δημοκρατία και ισονομία, για αποφάσεις και μέτρα που θα ανατρέψουν τη δραματική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».
Συγκέντρωση για να τιμηθεί η επέτειος του Πολυτεχνείου αύριο στην Καλαμάτα
Δείτε επίσης.
Διήμερη επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα
Ξεσηκωμός στην Καλαμάτα για το γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ
Πριν 94 χρόνια
Μοχλός στη συνεργασία τουριστικού και αγροτικού τομέα της Μεσσηνίας η «πράσινη ανάπτυξη»
Τα ζητήματα της Δυτικής Μάνης στο επίκεντρο της συνάντησης με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ
Αλέξης Χαρίτσης: «Υψηλό κόστος παραγωγής και χαμηλές τιμές πώλησης απειλούν το μέλλον της ελαιοκαλλιέργειας»
2ο ΓΕΛ και 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας υποδέχτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς από Γερμανία και Πολωνία στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+
Τοπικά 03.11.2026, 21:00
Οι «δρόμοι κουρελού» στο συνέδριο της ΚΕΔΕ από τον δήμαρχο Καλαμάτας
Αστυνομικά 03.11.2026, 20:20
15χρονος έκλεψε πατίνι από πολυκατοικία στην Καλαμάτα
Τοπικά 03.11.2026, 20:00
Δημοκράτες: «Η κοινωνία της εργασίας δεν αντέχει άλλα ημίμετρα»
Τοπικά 03.11.2026, 19:14
Π. Λύρας: Η Καλαμάτα υποδέχεται την Αυτοδιοίκηση
Φόρτωση…










