Ανανέωσε τη θητεία του στην Ένωση Μεσσηνίας ο Κώστας Κατσούλης

Ανανέωσε τη θητεία του στην Ένωση Μεσσηνίας ο Κώστας Κατσούλης

Για δεύτερη θητεία παραμένει στο τιμόνι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας «Ένωση Μεσσηνίας» ο Κώστας Κατσούλης. Οι εκλογές της 30ής Δεκεμβρίου αποτέλεσαν στην ουσία και την επιβράβευση των προσπαθειών για εξυγίανση και ανάπτυξη της «Ένωσης Μεσσηνίας» από τη διοίκηση και τον πρόεδρο, ενώ το νέο προεδρείο εξελέγη προχθές το απόγευμα.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στο ypaithros.gr ο πρόεδρος Κώστας Κατσούλης, στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Γιάννης Ζωντανός, ταμίας εξελέγη ο Γιώργος Λαζόγιαννης και γραμματέας ο Κώστας Αντωνόπουλος.
Το υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους κ.κ. Τάσο Τομαρά, Βασίλη Κουράνο, Παύλο Χριστόπουλο, Δημήτρη Σινάνη, Κώστα Αντωνόπουλο, Χάρη Ρέκκα, Βασίλη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γκίζα.
Για το νέο 5μελές Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν: Χρήστος Χριστοφιλόπουλος, Στέλιος Ζόμπολας, Σταύρος Κοντογώνης, Δημήτρης Μάραντος και Διονύσιος Πετρόπουλος.
Αντιπρόσωποι για το Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ) εξελέγησαν οι Γιώργος Κατσούλης, Δημήτρης Βεργόπουλος και