Αύριο γενική συνέλευση Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων για δασολόγιο, μπλοκάκια και αντίδραση…

Αύριο γενική συνέλευση Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων για δασολόγιο, μπλοκάκια και αντίδραση…

Γενική συνέλευση συγκαλεί για αύριο το απόγευμα στις 7.00, στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, με βασικά θέματα συζήτησης το δασολόγιο, το περιουσιολόγιο, το φορολογικό και ασφαλιστικό (μπλοκάκια), το «χτίσιμο» του αφορολόγητου και ενημέρωση από ειδικούς, καθώς και τις δράσεις αντίδρασης που πρέπει ν’ αναλάβουν.
Στη γενική συνέλευση καλούνται όλα τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου και όλος ο κόσμος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Γαργαλιάνων έχει ως εξής: «Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων καλεί τα μέλη και όλο τον κόσμο σε γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 19-1-17 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη με θέματα: δασολόγιο  – περιoυσιολόγιο – φορολογικο – ασφαλιστικό  (μπλοκάκια) – “χτίσιμο” αφορολογήτου  (ενημέρωση από ειδικούς). Προτάσεις και αποφάσεις για επερχόμενες κινήσεις.
Συνάδελφοι, καλούμαστε κάθε τρεις και λίγο να πληρώνουμε φόρους που με διάφορα κόλπα προσπαθούν να μας επιβάλλουν, και όπως θα έχετε καταλάβει, το σχέδιο είναι η εξόντωση και η εξαθλίωση της αγροτιάς και του απλού λαού. Συνάδελφοι, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αποφασίσουμε  για την παραπέρα πορεία των κινήσεών μας».

Του Ηλία Γιαννόπουλου