Έκοψε βασιλόπιτα χθες ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας


Τη βασιλόπιτά του για το νέο έτος έκοψε χθες το μεσημέρι ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, στην αίθουσά του στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.
Ο πρόεδρος του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της Τριφυλίας, Αιμιλιανός Σεκλός, τα μέλη του, η δικαστική ηγεσία του Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας, όπως και οι εργαζόμενοι σε Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο, άφησαν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Δικαιοσύνη και έκοψαν την πίτα τους, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές για το νέο έτος.
Η χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας ήταν μια ευκαιρία, για όλες και όλους, να ζήσουν όμορφες στιγμές, συναδελφικές και ανθρώπινες!
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου και οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας,  του πρώτου και μεγαλύτερου Επιστημονικού Συλλόγου της Τριφυλίας, καθημερινά αποδεικνύουν στην πράξη πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας είναι ένας Σύλλογος με κύρος, δημοκρατικός, συμμετοχικός και αποτελεί υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας.
Το φλουρί έτυχε στη δικηγόρο Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Του Ηλία Γιαννόπουλου