Π. Πούπουζας: Με Ασφάλεια εξ αριστερών του και Δίωξη Ναρκωτικών εκ δεξιών του έδωσε το στίγμα του

Π. Πούπουζας: Με Ασφάλεια εξ αριστερών του και Δίωξη  Ναρκωτικών εκ δεξιών του έδωσε το στίγμα του

«Βασική μου επιδίωξη είναι να είμαστε κοντά στον πολίτη, για να μειωθούν όσο μπορούν τα προβλήματά του». Με τη λακωνική αυτή δήλωση  έδωσε το στίγμα του ο νέος αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, Παναγιώτης Πούπουζας, ο οποίος χθες είχε επίσημη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.
Έχοντας δίπλα του το διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας Βασίλη Τσιγαρίδη και το διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Τάσο Δεληγιάννη, έδειξε τις υπηρεσίες που θεωρεί ως αιχμή του δόρατος για την αστυνόμευση στην περιοχή μας και που θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος.
Κατά τη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους υπογράμμισε πως, σε ό,τι αφορά τον πολίτη που μπαίνει στις υπηρεσίες της Αστυνομίας, πρέπει να κυριαρχούν η ευγένεια, ο σεβασμός και η εξυπηρέτησή του, ενώ στόχος αποτελεί και η εξωστρέφεια της Αστυνομίας και των αξιωματικών της με ενημερώσεις και χρηστικές δράσεις για τους πολίτες.
Τέλος, ερωτώμενος για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την παραβατικότητα των τσιγγάνων στη Μεσσήνη, είπε ότι η Διεύθυνση έχει αναλάβει δράση και εμφανίσθηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των επιχειρήσεων που γίνονται τις τελευταίες ημέρες.
Β.Β.