Πέτρος Τατσόπουλος: «Πρέπει να απαλλαχτούμε από αυτή την άθλια αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση» (βίντεο)

Πέτρος Τατσόπουλος: «Πρέπει να απαλλαχτούμε από αυτή την άθλια αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση» (βίντεο)

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, είναι γνωστό ότι δε μασά τα λόγια του. Έτσι, πριν από την προβολή της ταινίας, μας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην «Καρδιά του κτήνους», ένα βιβλίο που έγραψε πριν από 30 χρόνια και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, ενώ μέσα από την ταινία αποκτά μεγαλύτερο αίσθημα.
Απαντώντας σε ερώτηση για την πολιτική κατάσταση, είπε ότι οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα έρθουν, είτε από ατύχημα είτε επειδή κάποιοι θα τις επιδιώξουν. Από την πλευρά του, εξέφρασε την ελπίδα να έρθουν όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε «να απαλλαγούμε από αυτή την άθλια αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση».
Σχετικά με τη διαδοχή, απάντησε ότι ελπίζει η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη, καθώς «είναι δύσκολο να είναι χειρότερη. Πρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί με το λαϊκισμό, αφού πλέον δεν υπάρχουν ούτε λεφτά ούτε χρόνος για να κάνουμε άλλη πλάκα». Συμπλήρωσε δε, ότι πρέπει να σοβαρευτούμε, γιατί διαφορετικά μάς περιμένουν πολλά χρόνια μέσα στο τέλμα.
Όσο για μια ενδεχόμενη πολιτική στέγη για τον ίδιο, απάντησε ότι δεν είναι κάτι που γνωρίζει, αφού δεν είναι μόνο δικό του θέμα το πού θέλει να πάει. Ωστόσο, θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί, είτε συμμετάσχει στις εκλογές είτε όχι, για να απαλλαχθεί η χώρα από τη σημερινή κυβέρνηση.

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση