«Κεραυνός εν αιθρία» για κάποια στελέχη το άδειασμα της Ν.Δ. σε Τατούλη…

«Κεραυνός εν αιθρία» για κάποια στελέχη το άδειασμα της Ν.Δ. σε Τατούλη…

Αρκετοί είναι αυτοί που ξαφνιάστηκαν από το «άδειασμα» της Νέας Δημοκρατίας στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη… Αρκετά, δε, στελέχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία, που βρίσκονται και στην Περιφέρεια, «έτρεξαν» να σχολιάσουν κάπως βιαστικά, ρίχνοντας τα «βέλη» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο… Μαθαίνουμε, επίσης, ότι και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της Ν.Δ., σχολίασαν κάπως «πικρόχολα» αυτή την ερώτηση.   
Υπήρχαν, βέβαια, κι αυτοί που διατήρησαν την ψυχραιμία τους και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η στάση τους τις επόμενες ώρες ή μέρες.  
Το ότι η επερώτηση που «τάραξε τα νερά» υπογράφεται από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όλους τους βουλευτές της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ανδριανός, δεξί χέρι του Κώστα Καραμανλή, αλλά και από τον αρμόδιο τομεάρχη κ. Βορίδη, δείχνει ξεκάθαρα ότι η απόφαση ήταν από την ηγεσία του κόμματος και, φυσικά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Διαφαίνεται, επίσης, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές του 2019 ή όταν αυτές γίνουν, δε θα συμπορευτεί με το σημερινό περιφερειάρχη και έτσι ανοίγει ο κύκλος των ενδιαφερομένων…  
Το επόμενο διάστημα αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αλλά και το πώς θα αναδιπλωθούν ή όχι όσοι βιάστηκαν να πάρουν θέση…  
Κ. Γαζ.