Μεγάλη νίκη για την Καλαμάτα ΄80, ήττα για τις γυναίκες του Μεσσηνιακού


Σπουδαία από κάθε άποψη νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στο Κλειστό του Μίλωνα η Καλαμάτα ’80, επικρατώντας στο τάι μπρέικ σε βάρος της ομώνυμης τοπικής ομάδας. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι το βαθμολογικό, καθώς βοήθησε τον ΑΟΚ να παραμείνει μακριά από τις περιπέτειες του υποβιβασμού, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Μάλιστα οι «Λύκοι» πήραν τους πολύτιμους δύο βαθμούς, παρ΄ότι ξεκίνησαν πολύ άσχημα και με πολλά λάθη το παιχνίδι, γεγονός που επέτρεψε στο Μίλωνα να προηγηθεί με 2-0 σετ (25-19, 25-21). Οι παίκτες της καλαματιανής ομάδας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και την αυτοσυγκέντρωση που χρειαζόταν και πατώντας στην εμπειρία έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τα τρία επόμενα σετ με 22-25, 23-25, 10-15.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μανιατέας, Μπεσής, Σπ. Χανδρινός, Αποστολόπουλος, Μάνα, Μπουσούνης, Π. Βλάσσης, Κωτσάκης, Λουκάς, Ντάκουρης, Άρ. Χανδρινός.
 

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Εντός έδρας ήττα για το Μεσσηνιακό από τα Βριλήσσια
Στην ανωτερότητα των Βριλησσίων υποτάχθηκε χθες το απόγευμα στο Κλειστο της Παραλίας η γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 και οι Αθηναίες πέρασαν από την Καλαμάτα με καθαρό σκορ και 19-25, 18-25, 17-25 σετ.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Πασσιά, Σκλήρη, Σαμπάτη λ. Έπαιξαν και οι Χειλαδάκη, Ζερίτη, Μπεσή, ενώ στον πάγκο κάθισαν Μπαξιβανάκη, Παυλέα, Καραγιάννη.
  
 
ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Πρεμιέρα στη «μάχη» ανόδου για Απόλλωνα 
Για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης του Τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα υποδεχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την Παναχαϊκή. Η τοπική μας ομάδα θέλει να ξεκινήσει με το …δεξί την προσπάθεια για άνοδο στη Β’ Εθνική-Περιφερειακό της ΕΣΠΕΠ και οι «μελανόλευκες» περιμένουν την έντονη συμπαράσταση του κόσμου από τις κερκίδες…