Ο Γιώργος Μπέζος φαίνεται ότι παραμένει στη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας

Ο Γιώργος Μπέζος φαίνεται ότι παραμένει στη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας

Από τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την κατάθεση ενδιαφέροντος της πλήρωσης  για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας. Μετά το πέρας ης διαδικασίας, μια και οι ενδιαφερόμενοι ήταν αρκετοί άρχισαν τα…ζυμώματα.
Ο νυν διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος ήταν ένας από τους διεκδικητές. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, να ολοκληρώσει, το έργο αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας που είχε ξεκινήσει, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του. Οι αιτήσεις για την τελική αξιολόγηση διαβιβάστηκαν στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία ολοκλήρωσής της.
Από τότε μέχρι σήμερα τα ονόματα έδιναν και έπαιρναν. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του “Θάρρους”, ο κύβος ερρίφθη, προ ημερών. Η απόφαση, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα της στιγμής, είναι η… εκ νέου ψήφος εμπιστοσύνης του Υπουργείου στο πρόσωπο του νυν διοικητή, Γιώργου Μπέζου.
Σε χθεσινή μας επικοινωνία με τον ίδιο δεν θέλησε να μας επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, αρκούμενος να τονίσει ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους αρμόδιους και όχι από τον ίδιο.
Α.Π.