Τη μια φορά που έγινε θέμα ο δήμαρχος Παν. Νίκας «ορκιζόταν» ότι το υπουργείο Πολιτισμού και η ελληνική επιτροπή δεν έδειξαν καμία εύνοια στην απόφαση για την ελληνική πόλη που θα οριστεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021. Το ίδιο έκανε και την επόμενη φορά, που προέκυψε θέμα.
Χθες, όμως, άλλαξε βιολί και με μια σκωπτική ανακοίνωση, ούτε λίγο-ούτε πολύ, κατηγορεί το διαγωνισμό ως… στημένο. Τώρα γιατί μας “άφησαν” και φτάσαμε στον τελικό γύρο, είναι άλλο θέμα.
Όπως μας εξηγεί χθες, “πληροφορηθήκαμε ότι ο Γιάννης Τροχόπουλος, μέλος της ευρωπαϊκής επιτροπής επιλογής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. της Ελευσίνα 2021 Α.Ε. Ο κ. Τροχόπουλος ήταν ένα από τα δύο μέλη της ευρωπαϊκής επιτροπής επιλογής που είχαν ορισθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση (κάθε κυβέρνηση ορίζει δύο μέλη, όταν διαγωνίζονται πόλεις της).
Τι να πούμε… Και εις ανώτερα! Κατά τ’ άλλα, όλα γίνονται αντικειμενικά και αξιοκρατικά”!
Α.Π.
Παίζοντας τον… παπά
Δείτε επίσης.
Πριν 94 χρόνια
Σε «λαϊκή αγρυπνία» η σορός του Γ. Μαζωνάκη – Σε στενό κύκλο η κηδεία
Στον αγιασμό σχολείων ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος
Νέα απάτη με «υπαλλήλους Πολεοδομίας» – Προσοχή στα δήθεν πρόστιμα
Κυπαρισσία: Αισιοδοξία στο πρώτο κουδούνι
«Γιατί παίζουμε;» –Ο αθλητισμός ως χαρά, κοινότητα και τρόπος ζωής, σήμερα στο αμφιθέατρο Φιλαρμονικής
Άλλαξε θέση το Hadar
Η Κυπαρισσία εορτάζει και τιμά την Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού
Τοπικά 12.09.2026, 22:00
Σε λυόμενο για μια ακόμη χρονιά το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας
Τοπικά 12.09.2026, 21:00
Καλαμάτα: Λίγα και ακριβά τα διαθέσιμα σπίτια για τους φοιτητές
Τοπικά 12.09.2026, 20:00
Ο καιρός αύριο Κυριακή στην Καλαμάτα
Τοπικά 12.09.2026, 19:30
Οι αυξήσεις στο νερό ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας
Τοπικά 12.09.2026, 17:00
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Φόρτωση…

