Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα η Καλαμάτα ‘80- Στο Χαλάνδρι τα κορίτσια του Μεσσηνιακού

Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα η Καλαμάτα ‘80- Στο Χαλάνδρι τα κορίτσια του Μεσσηνιακού

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προβλέπεται η σημερινή αναμέτρηση της Καλαμάτας ’80 με την ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας και θα τη διευθύνουν οι Πετούσης-Γκόλφης. «Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας» σχολιάζει ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης, που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο αυριανό ματς, αλλά μαζί με το συνεργάτη του Δημήτρη Ζαχαρόπουλο δεν έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν όπως θα ήθελαν στις προπονήσεις λόγω απουσιών.
Η τοπική μας ομάδα θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον προβεβλημένο αντίπαλό της προκειμένου να παραμείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, διεκδικώντας παράλληλα μια θέση στην πρώτη 3άδα, κι ενώ απομένουν τρεις συνολικά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για νίκη στο Χαλάνδρι σήμερα τα κορίτσια του Μεσσηνιακού
Για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών ο Μεσσηνιακός θα παίξει σήμερα στις 4.15 μ.μ. στο Χαλάνδρι, κόντρα στην ουραγό ομώνυμη τοπική ομάδα. Οι «πράσινες» εύκολα η δύσκολα αναμένεται να πάρουν σήμερα το 3ποντο, ενώ θέλουν και νικηφόρο φιναλε την άλλη εβδομάδα, οπότε θα υποδεχθούν στην Καλαμάτα την ισχυρή κρητική ομάδα της Μεσσαράς, προκειμένου να τερματίσουν όσο γίνεται υψηλότερα στην κατάταξη του Α’ Ομίλου-1ου Υποομίλου.