Β. Οικονόμου: Συνεχείς γκάφες και αμετροεπείς τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Β. Οικονόμου: Συνεχείς γκάφες και αμετροεπείς τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με τη δράση του τομέα Υγείας της Ν.Δ..
 
Πανικός φαίνεται πως έχει πιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διαφορετικά δεν εξηγούνται οι συνεχείς γκάφες και οι αμετροεπείς τοποθετήσεις των στελεχών του αναφορικά με τη δράση του τομέα Υγείας της Ν.Δ.
Δε θα μπω στην ουσία της απάντησης του «ακλόνητου» ηθικά και πολιτικά κυρίου Κωνσταντινέα, που ψηφίζει με τα δυο χέρια ανερυθρίαστα τα μνημόνια που του σερβίρουν.
Εγώ την ιστορία μου την έχω και την κουβαλάω χωρίς να την κρύβω! Όχι μόνο θα επισκέπτομαι την Καλαμάτα, λοιπόν, αλλά τον διαβεβαιώνω ότι θα πάω σ’ όλη την Ελλάδα, όπως ήδη έχω κάνει στην Κρήτη και στην Πάτρα!
Αυτός και όποιος του υπαγόρευσε την ανακοίνωση, μπορεί, άραγε, να κυκλοφορήσει έξω από την γυάλα στην οποία έχουν κλειστεί όλα τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί, άραγε, να περπατήσει στο δρόμο; Εκεί θα ήθελα να δω το δικό του βλέμμα.
 
Y.Γ. Θα ήθελα να ενημερώσω ορισμένα διαδικτυακά Μέσα που απηχούν τις απόψεις του κυβερνώντος κόμματος, ότι στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ., δε μετέχει ούτε ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος ούτε ο αναπληρωτής τομεάρχης. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν διακαώς να δημιουργήσουν θέμα με δήθεν αποκλεισμούς και δήθεν προστριβές, ας διαβάσουν πρώτα τη σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ.
Σε περίπτωση που δεν τη βρουν, προτίθεμαι να τους τη στείλω.
Και μία συμβουλή, παιδιά… Καλά κάνετε και αρχίζετε να λειτουργείτε ως αντιπολίτευση, αλλά για να ασκήσεις σωστά τα αντιπολιτευτικά καθήκοντα, θέλει πολλή δουλειά. Αρχίστε το διάβασμα, θα σας χρειαστεί!