Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 83χρονου παιδόφιλου που απολογείται σήμερα- Πληροφορίες ζητά η Ασφάλεια

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 83χρονου παιδόφιλου που απολογείται σήμερα- Πληροφορίες ζητά η Ασφάλεια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, χθες, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία και φωτογραφίες του 83χρονου που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στα Γιαννιτσάνικα για την αποπλάνηση 12χρονου που πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή.
Πρόκειται για τον Κούτρο Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας.

Δημοσιοποίηση
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας 6 μηνών και σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που κατηγορείται.
Σημειώνεται ότι στον 83χρονο από τον Εισαγγελέα έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη.

Πληροφορίες
Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι, ο 83χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή Καλαμάτας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 83χρονος όταν συνελήφθη παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Της Βίκυς Βετουλάκη