Σήμερα το στερνό «αντίο» στο Γιάννη Μπουσούνη

Σήμερα το στερνό «αντίο» στο Γιάννη Μπουσούνη

Το «στερνό» αντίο στον Γιάννη Μπουσούνη, αντιπρόεδρο της Καλαμάτα 80, ιδρυτικό μέλος της Καλαμάτα βόλεϊ και παλιό βόλεϊμπολίστα, θα πουν σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, παλιοί συμπαίκτες του και συνάδελφοί του από την Καπνοβιομηχανία Καρέλια όπου ήταν στέλεχος.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας.
 
Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτα 80
Εξάλλου, η διοίκηση της Καλαμάτα 80 εξέδωσε  χθες ανακοίνωση, όπου εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του Γιάννη Μπουσούνη και τη συμπαράστασή της στον αθλητή της ομάδας και γιο του εκλιπόντος, Δήμο, και την οικογένειά του. Η ανακοίνωση της  διοίκησης της Καλαμάτα 80 αναφέρει τα εξής:
«Αύριο, Κυριακή 20 Αυγούστου στις 17.00 στον ιερό ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών στην πόλη μας, η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας θα πουν το τελευταίο αντίο στον Ιωάννη Μπουσούνη, παράγοντα που επί σειρά ετών διατέλεσε, μέχρι την τελευταία του ώρα κομβικό ρόλο στην προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την απεριόριστη οδύνη μας για το θλιβερό συμβάν και την συμπαράστασή μας στον αθλητή μας και γιό του εκλιπόντος Δημοσθένη Μπουσούνη και την οικογένειά του.
Ο εκλιπών ασχολήθηκε με το άθλημα του βόλεϊ από τα μαθητικά του χρόνια σαν αθλητής, διατέλεσε στέλεχος στη μεγάλη ομάδα του Μεσσηνιακού τη δεκαετία του 80, και ήταν πάντα κοντά σε όλες τις καλαματιανές ομάδες στηρίζοντας την εκάστοτε προσπάθεια.
Οι αγώνες του Γιάννη θα βρουν συνεχιστές και το όραμά του θα γίνει πραγματικότητα».