Γίνε και εσύ εθελοντής για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Γίνε και εσύ εθελοντής για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Εθελοντές για να δηλώσουν συμμετοχή στην προετοιμασία και τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017, αναζητά ο Δήμος Καλαμάτας. 
Η συμβολή των εθελοντών στη μεγάλη επιτυχία που είχε ο πρώτος διαγωνισμός, τον Οκτώβριο του 2015, υπήρξε σημαντική, όπως επεσήμανε χθες ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο Δήμος Καλαμάτας ευελπιστεί ότι και πάλι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του σημαντικός αριθμός εθελοντών για αυτό το σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός. 
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 52 χορωδίες από 17 χώρες και αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη μας περίπου 2.000 χορωδοί. Επίσης, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν το πρωί στις 11 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, με συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Φιλαρμονικής της Πολεμικής Αεροπορίας, το απόγευμα θα ακολουθήσει η παρέλαση των χορωδιών και το βράδυ η τελετή έναρξης στο κλειστό της Τέντας. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο κλειστό της Τέντας με την απονομή των βραβείων και την τελετή λήξης. 
Α.Π.