Αλλαγή φρουράς στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας με.. αναβολές λόγω “Noor 1”

Αλλαγή φρουράς στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας με.. αναβολές λόγω “Noor 1”

Το νέο δικαστικό έτος ξεκινάει από αύριο και στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, ήρθε η ώρα για «αλλαγή φρουράς» δικαστών και εισαγγελέων που έχουν πάρει μετάθεση.
Η μόνη, που απ’ ότι φαίνεται, δεν θα πραγματοποιηθεί ακόμα, είναι αυτή της νέας αντιεισαγγελέας Εφετών Ειρήνης Τζίβα, όπου οι υποχρεώσεις της στην υπόθεση NOOR 1 που χειρίζεται, θα την κρατήσουν ακόμα λίγο στην Εισαγγελία Πειραιά και στην Καλαμάτα θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στη θέση αυτή, η Αντιεισαγγελέας Εφετών Νικολίτσα Νικολοπούλου, η οποία έχει μετατεθεί κανονικά στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.
Επίσης, τη νέα της θέση αναμένεται να αναλάβει η νέα Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας, Στυλιανή Γιαϊλόγλου, η οποία αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Σταύρου, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Αντιεισαγγελέα Εφετών και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στο Εφετείο Ναυπλίου. Η κα Γιαϊλόγλου έρχεται από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετούσε ως αντεισαγγελέας.
Επίσης, τη θέση της αντεισαγγελέα Μαίρης Κωλέττη, που μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Τρίπολης, θα καλύψει, ως αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας, η κα Παναγιώτα Κλαδογένη, η οποία μετατίθεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 
Τέλος, η Πρόεδρος Εφετών Καλαμάτας, Αμαλία Μήλιου – Ζύγουνα, μετατέθηκε στο Εφετείο Πειραιά και τη θέση της αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης – Ευριπίδης Αθανασόπουλος. 
Β.Β.