Εκδήλωση της ΝΔ στην Καλαμάτα με Α. Γεωργιάδη και Σ. Μουμτζή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά

Εκδήλωση της ΝΔ στην Καλαμάτα  με Α. Γεωργιάδη και Σ. Μουμτζή  παρουσία του Αντώνη Σαμαρά

Πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Elite προγραμματίζει για τις 18 Νοεμβρίου η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάνελ θα βρίσκονται ο βουλευτής, και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής και θεωρητικός της Δεξιάς, Σάκης Μουμτζής. Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 
Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ανάλογη εκδήλωση, με τους ίδιους ομιλητές, πραγματοποιήθηκε στο «Ψυχικό», με τίτλο «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της Αριστεράς».  
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι γύρω από την εν λόγω εκδήλωση δημιουργήθηκε μεγάλος «ντόρος» από παραποιημένες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, όπως τις παρουσίασαν Μέσα όπως η «Εφ. Συν» και ο ιστότοπος του Στέλιου Κούλογλου, tvxs.gr. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σ’ αυτά τα δημοσιεύματα, σχολίασε: «Ήμουν βέβαιος ότι αυτή μας η εκδήλωση και η απόφαση να μιλήσουμε επιτέλους για θέματα ταμπού, θα συναντούσε σφοδρή αντίσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ (ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Αριστερά και δεν υπάρχει πουθενά κάποια καλύτερη, όπως το νέο παραμύθι των Αριστερών διαδίδει τώρα) και ήμουν έτοιμος για αυτή την μάχη. Αντί όμως για ιδεολογικά επιχειρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ, ευρισκόμενος προφανώς σε θέση πλήρους ιδεολογικής αδυναμίας, προχώρησε σε αυτό που ξέρει καλύτερα, στο καθαρό ψέμα και στην καθαρή συκοφαντία».  
Με όλα τα παραπάνω είναι προφανές ότι η επικείμενη εκδήλωση και ομιλία στην Καλαμάτα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον… 
Κ. Γαζ.