Η Καλαμάτα ’80 και το βόλεϊ τιμάει τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη (φωτογραφίες)


Καλαμάτα ’80 – ΑΕΚ σήμερα στις 17¨30 στον μεγάλο τελικό του τουρνουά

Την αγάπη και την προσφορά του Γιάννη Μπουσούνη στον αθλητισμό και το βόλεϊ υπερτόνισαν χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας ’80 Κώστας Βλάσσης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, στο πλαίσιο της σύντομης ομιλίας τους για τον αείμνηστο παράγοντα του τμήματος πετοσφαίρισης του ΑΟΚ ’80, Γιάννη Μπουσούνη, τη μνήμη του οποίου τιμά το καλαματιανό σωματείο με ένα διήμερο τουρνουά. Στη λιτή τελετή έναρξης που έλαβε χώρα στο Κλειστό της Παραλίας έγινε η παράταξη των ομάδων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα της τοπικής μας ομάδας με τον ΑΟ Αιγαιλέων, ανακοινώθηκε η θέσπιση ετήσιας υποτροφίας σε ντόπιο νέο ή νέα για διακεκριμένες ακαδημαϊκές και αθλητικές επιδόσεις, ενώ έγιναν τα αποκαλυπτήρια μιας μεγάλης φωτογραφίας τυπωμένης σε μουσαμά που καλύπτει πλευρικά το βοηθητικό όργανο προπόνησης των πασαδόρων, απ’ όπου ο κυρ Γιάννης θα έχει μια μόνιμη θέση στο Κλειστό «παρακολουθώντας» όλη τη δράση του καλαματιανού βόλεϊ, με τη μνήμη του να διατηρείται άσβηστη και τη μορφή του να γίνεται οικεία και στις επόμενες γενιές, ως παράδειγμα προσφοράς.
Το τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» είχε ξεκινήσει χθες το απόγευμα με νίκη 3-1 της ΑΕΚ επί της Παλλήνης. Στο βραδινό παιχνίδι η Καλαμάτα ’80 νίκησε ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι τον ΑΟ Αιγιαλέων με 3-2 σετ. Έτσι σήμερα στον τελικό του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ
Σήμερα στις 3.30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, στις 5.30 μ.μ. θα ξεκινήσει ο τελικός, ενώ η αυλαία θα πέσει αμέσως μετά με την τελετή απονομών.

Παλλήνη-ΑΕΚ 1-3
Τα σετ: 25-23, 23-25, 21-25, 23-25
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Χριστοφίδης, Αδαμόπουλος, Κοντοδήμας, Μήτας, Μπιλήρης, Τοκάνης, Παπασιδέρης, Τσικάτος, Ρούσης, Χριστόπουλος, Αλέξης Μπούρας, Αντωνάκης.
ΑΕΚ (Ν. Νεόφυτος-Άκης Φλαούνας): Ανάγνου, Κρέτσης, Αλεξίου, Κουλοχέρης, Παπαδόπουλος, Αχιλλεόπουλος, Μαυραγάννης, Κανέλλος, Λάππας, Δραβόπουλος.

Καλαμάτα ’80-ΑΟ Αιγιαλέων 3-2
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Χρήστος Δημητρακόπουλος-Γιώργος Κουλιέρης): Μπουσούνης, Μπεσσής, Σπ. Χανδρινός, Άρ. Χανδρινός λ., Σαμουήλ, Χ. Βλάσσης, Μητρόπουλος, Μαδούρας, Ντάκουρης, Παπαντωνίου, Μάνα, Αγγελής, Εξαρχέας λ..
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Μαμάσης, Θεοφάνης, Σταθόπουλος λ., Κοσμας, Ρηγάκος, Χασάπης, Αναστασόπουλος λ., Βασιλάκος, Σούρτσε, Πελεκούδας, Παπασταθόπουλος, Μήτσιας, Βλαχοστάθης, Μητρογιάννης.