Το 1ο Τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Παραλίας

Το 1ο Τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Παραλίας

Τουρνουά στη μνήμη του αντιπροέδρου της Γιάννη Μπουσούνη διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας η Καλαμάτα 80. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ακόμη η ΑΕΚ, ο ΑΟ Παλλίνη και ο ΑΟ Αιγαλέων. Σε ανακοίνωση της διοικούσας Επιτροπής Βόλεϊ της Καλαμάτα 80, για τη διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά, αναφέρονται τα εξής:
«Η διοικούσα επιτροπή βόλεϊ του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Οκτωβρίου  το 1ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης». Σκοπός είναι να τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του Γιάννη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας.
Η επίσημη έναρξη του τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο ημιτελικών στις 7.30 μ.μ.. Στην τελετή έναρξης θα παρουσιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν και θα λάβει χώρα σύντομη τελετή μνήμης.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά, σύμφωνα με την αρχή του τιμωμένου προσώπου για την εθελοντική κατά δύναμη προσφορά, θα υπάρξει στην είσοδο του σταδίου σημείο προσφορών. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα συμβάλουν στην θέσπιση υποτροφίας στην μνήμη του Γιάννη. Αυτή θα χορηγείται σε έναν δικαιούχο κάθε χρόνο, βάσει ακαδημαϊκών και αθλητικών κριτηρίων και θα ανακοινώνεται στο τουρνουά μνήμης.
Κατά την διάρκεια του διήμερου τουρνουά, οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες ελευθέρας εισόδου της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018».
 
Το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά έχει ως εξής:
Σάββατο 21 Οκτωβρίου – 5.30 μ.μ.
Κλειστό Παραλίας
ΑΟ Παλλήνη – ΑΕΚ
Ώρα 8.00
Κλειστό Παραλίας
Καλαμάτα 80 – ΑΟ Αιγαλέων
Κυριακή 22 Οκτωβρίου – 3.30 μ.μ.
Κλειστό Παραλίας
Μικρός τελικός
5.30 μ.μ.
Κλειστό Παραλίας
Μεγάλος τελικός
Τέλος μετά τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού θα γίνουν απονομές.