Το 2ο Διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open 2-5/11 στο Buca Beach

Το 2ο Διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open 2-5/11 στο Buca Beach

Με 35 συμμετοχές ανδρών και γυναικών από 13 χώρες θα πραγματοποιηθεί 2-5 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Buca Beach το 2ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο με την επωνυμία Ancient Messene Open. Χθες το πρωί στο Ελίτ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημα και εμπνευστής της διοργάνωσης, Γιώργος Λαζαρίδης και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, κοινοποίησαν τις λεπτομέρειες των αγώνων, επεσήμαναν τη σημασία της συνάντησης και κάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες.
Ο Λαζαρίδης τόνισε ότι πρόκειται για το μοναδικό διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο στην Ελλάδα, που θα φέρει στη Μεσσηνία 50 αθλητές και συνοδούς από χώρες όπως η Τουρκία, η Γαλλία, η Φιλανδια, η Ουκρανία, η Πολωνία, το Ισραήλ και φυσικά η Ελλάδα, οι οποίοι θα συνδυάσουν για αρκετές μέρες αθλητισμό και τουρισμό. Στο πρόγραμμα θα υπάρχει και φέτος επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη, αλλά και καθημερινά δρομολόγια για Καλαμάτα.
Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 2/11 και θα συνεχιστεί το απόγευμα, το ίδιο και την Παρασκευή. Το Σάββατο μετά τις 2 μ.μ. θα γίνουν οι τελικοί στα διπλά και στην κατηγορία των γυναικών, ενώ η αυλαία θα πέσει το πρωί της Κυριακής με τον μεγάλο τελικό των ανδρών. Το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό, με πολλές συμμετοχές αθλητών ανάμεσα στο νο 30 και νο 100 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η κα Νικολάκου χαρακτήρισε εξαιρετική την προσπάθεια, απονέμοντας τα εύσημα στον Γιώργο Λαζαρίδη, έκανε λόγο για καθήκον και υποχρέωση της Περιφέρειας να στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις, αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης όλων με στόχο την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας.
Το 2ο Ancient Messene Open στηρίζουν οι χορηγοί: Greektomato ΑΓΑΝ, Mercedes Benz Hellas, Διάπλαση, Wilson, Cosmos Center, αναψυκτικά λούξ, Μορέας, Myprotein, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Kmoil Μπουφέας, φρούτα Σιαμπής, Eurocar, Pharma Group, εστιατόριο-πιτσαρία Magniona, καφέ …στο κύμα, Bread Bakery & Deli, Neilson, Έπαθλον, Elite City Resort, ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.
Χ.Ε.