Χαλαρός κι ευδιάθετος την Κυριακή στην Τριφυλία ο Λευτέρης Αυγενάκης

Χαλαρός κι ευδιάθετος την Κυριακή  στην Τριφυλία ο Λευτέρης Αυγενάκης

Την Τριφυλία επισκέφθηκε την Κυριακή ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κ. Αυγενάκης διατηρεί στενούς δεσμούς με την περιοχή και δη την Κυπαρισσία, καθώς επιστημονικός του συνεργάτης είναι ο Κυπαρίσσιος Νίκος Κερερές.
Ο γραμματέας της Ν.Δ., μαζί με συνεργάτες του και βουλευτές της Αχαΐας, το Σάββατο έκανε περιοδεία στα Καλάβρυτα και την Κλειτορία. Με την ευκαιρία της περιοδείας στην Αχαΐα και έπειτα από πρόσκληση – πρόταση του συνεργάτη του, Νίκου Κερερέ, την Κυριακή το πρωί, χαλαρός κι ευδιάθετος, επισκέφθηκε την Κυπαρισσία, απολαμβάνοντας μια μικρή βόλτα στο Κάστρο και την Πάνω Πόλη, καθώς και στην κεντρική παραλία του Αϊ-Λαγούδη!
Το μεσημέρι, ο Λευτέρης Αυγενάκης με τη σύζυγό του, Λένα, και με την οικογένεια του Νίκου Κερερέ και συνεργάτες του γευμάτισαν στη Μαραθόπολη και ακολούθως αναχώρησε για την Αθήνα.
Ο γραμματέας της Ν.Δ. γοητεύτηκε από την ομορφιά της περιοχής της Κυπαρισσίας, λέγοντας πως θα την επισκεφθεί ξανά και, μάλιστα, σύντομα. Αυτή, βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή, καθώς είχε βρεθεί και πριν από δύο χρόνια, το 2015, ως τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Ν.Δ.
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου