Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άσυλο διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στο Άσυλο Ανιάτων Καλαμάτας, το απόγευμα της Τρίτης, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από μαθητές της Σχολής «Δίαυλος».
 
Εκδήλωση
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, η τοπική αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο εντεταλμένος για θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς και περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού.
Όλοι έδωσαν τις ευχές τους για τις γιορτές στους φιλοξενούμενους του Ασύλου και στο προσωπικό, σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης και προσφοράς χαράς και αισιοδοξίας.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από παράθεση μπουφέ και μουσική εκδήλωση στην οποία έπαιξαν και τραγούδησαν οι μαθητές της Σχολής «Δίαυλος», ενώ τη χορηγία των ηχητικών έκανε η ΔΙΑΥΛΟΣ Sound.
 
Ελ. Αλειφέρη
Η κα Αλειφέρη, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε ότι η εκδήλωση αυτή είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει προς τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του ιδρύματος τέτοιες γιορτινές ημέρες. «Ας μην ξεχνάμε ότι χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς οίκτο, αλλά με αγάπη και αλληλεγγύη μπορούμε να συνδράμουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους, βγάζοντάς τους από τον κοινωνικό αποκλεισμό. Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, όχι μόνον στο Άσυλο Ανιάτων, αλλά γενικότερα στην πόλη και το νομό μας, επιτελεί ένα πραγματικά σημαντικό έργο κοινωνικής προσφοράς. Σε αυτή τη θεάρεστη προσπάθειά σας για τον εκσυγχρονισμό του ιδρύματος και την αξιοπρεπή διαβίωση των φιλοξενουμένων ερχόμαστε ως ταπεινοί αρωγοί διοργανώνοντας τούτη την εκδήλωση, που μπορεί να μη λύνει προβλήματα, αλλά απαλύνει τον πόνο, δίνει συμπαράσταση, χαρά και προβάλλει το μήνυμα του ανθρωπισμού», είπε μεταξύ άλλων η κα Αλειφέρη.
Β.Β.