Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χθες το απόγευμα εν ώρα προπόνησης στο Στάδιο της Καλαμάτας

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χθες το απόγευμα εν ώρα προπόνησης στο Στάδιο της Καλαμάτας

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, όπου οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η πολύκροτη μετεγγραφή στην Άρσεναλ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνεχίζει τις διακοπές του στην Καλαμάτα, κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους, αγαπημένα μέρη, αλλά και το καφέ που άνοιξε πριν λίγους μήνες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Πάνω απ’ όλα όμως ο Σωκράτης είναι επαγγελματίας, είναι άλλωστε ένα από τα βασικά στοιχεία που του άνοιξαν τις πόρτες της καταξίωσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Έτσι, από το πρόγραμμά του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προπονήσεις, με τον φακό του Θάρρους και ειδικότερα του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση, να τον «συλλαμβάνει» χθες το απόγευμα στο Στάδιο της Παραλίας, εν ώρα τρεξίματος.
Όπως μάθαμε ο Καλαματιανός διεθνής άσος θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Μύκονο. 
 
Γι’ αυτό η Άρσεναλ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον Παπασταθόπουλο 
Με τον παραπάνω τίτλο το sport24 αναφέρει σε ρεπορτάζ του τα παρακάτω:
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Το “kicker” αποκάλυψε το λόγο που οι “κανονιέρηδες” θα περιμένουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.
Εδώ και λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Άρσεναλ. Ο διεθνής αμυντικός θα ανήκει στους “κανονιέρηδες” για τα επόμενα τρία χρόνια και το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνολικές απολαβές 19.000.000 ευρώ.
Για ποιο λόγο όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Άρσεναλ; Το γερμανικό “kicker” αποκαλύπτει το λόγο, για τον οποίο οι Λονδρέζοι θα κάνουν υπομονή μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, όταν και θα γνωστοποιήσουν το deal με τον 30χρονο αμυντικό.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η Ντόρτμουντ έχει ζητήσει από την Άρσεναλ να περιμένει ως τότε για θέμα που έχει να κάνει με τον ισολογισμό του κλαμπ και τις συναλλαγές της για το τρέχον οικονομικό έτος. Εν ολίγοις, είναι τεχνικοί οι λόγοι και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει υπάρξει δηλαδή κάποιο “κόλλημα” στη συμφωνία.
Από την 1η Ιουλίου και έπειτα, η Άρσεναλ θα μπορεί να ανακοινώσει κανονικά τη μετεγγραφή του Παπασταθόπουλου από τη Ντόρτμουντ και θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας του ρόστερ της μετά τον Ντίνο Μαυροπάνο.