Χρήστος Καλαντζής: Ούτε στα όνειρά τους τις επιτυχίες του Παπασταθόπουλου όσοι «βγάζουν χολή»

Χρήστος Καλαντζής: Ούτε στα όνειρά τους τις επιτυχίες του Παπασταθόπουλου όσοι «βγάζουν χολή»

Ο Χρήστος Καλαντζής εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την σημαντική αγωνιστική του πορεία ήταν ανέκαθεν ένας από τους πιο σοβαρούς παίκτες του καλαματιανού και εν γένει του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό επιβεβαιώνει και η χθεσινή του παρέμβαση με αφορμή την απόφαση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ειδικότερα, ο πρώην επιθετικός της Μαύρης Θύελλας, της Λάρισας, της Κέρκυρας, του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει:

«Σταματάει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το ποδόσφαιρο, διαβάζεις τα σχόλια στα αθλητικά sites και σου έρχεται εμετός, για ένα παιδί που έχει παίξει σε Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία με ατελείωτες συμμετοχές, βασικός στις ομάδες που ήταν, με τρόπαια με χίλιες δύο κατακτήσεις που οι περισσότεροι ούτε στα όνειρα μας δεν είδαμε και ο κάθε πικραμένος βγάζει τη χολή του. Κάπως έτσι καταλαβαίνεις γιατί ποδόσφαιρο παίζουν οι λίγοι, γιατί οι πολλοί είναι μόνο λόγια.

Σωκράτη καλή συνέχεια στη ζωή σου, έχεις μια όμορφη οικογένεια δίπλα σου, οι αριθμοί δεν κάνουν ποτέ λάθος!».

Παρόμοιο σχόλιο και από τον Γιάννη Δημητρούλια, παλιό σημαντικό Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή και νυν φυσιοθεραπευτή: «Έκανες το όνειρο σου πραγματικότητα. Πέτυχες να παίξεις και στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης σε πολύ  υψηλό επίπεδο, το οποίο δεν έχει κάνει κανένας μέχρις στιγμή! Με αξίες και ήθος! Βοήθησες πολύ κόσμο αθόρυβα!  Είπες τη γνώμη σου χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου!! Τώρα απόλαυσε όλους τους καρπούς, να έχεις υγεία να χαίρεσαι την απίστευτη οικογένεια σου!

ΥΓ κάθε άντρας  θέλει το στήριγμα του και εσύ», καταλήγει ο Ι. Δημητρούλιας αναφερόμενος στη σύζυγο του κορυφαίου Μεσσήνιου ποδοσφαιριστή, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, την Ξανθή Σταμουλάκη.