Ο Ανιέλι ταξίδεψε στην Καλαμάτα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Κριστιάνο στη Γιουβέντους!


Η μετακίνηση του «αιώνα» από τη Ρεάλ στη Γιούβε  «έκλεισε» στη Μεσσηνία!

Στο σημερινό φύλλο του “Θάρρους” γράφαμε για την αξία που προσδίδει στην περιοχή η παρουσία σουπερ – σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς διαφημίζεται στα πέρατα της γης. Δεν πέρασαν ελάχιστες ώρες και τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων στον πλανήτη βρίσκονται «καρφωμένα» στη Μεσσηνία.
 

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, από ιταλικά ΜΜΕ, έγινε γνωστό ότι ο πανίσχυρος άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ταξίδεψε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος από την Πίζα στην Καλαμάτα, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Πορτογάλου, ολοκληρώνοντας έτσι το «ντιλ» του αιώνα.
 
Η είδηση ότι ο Ανιέλι βρίσκεται στην Καλαμάτα διέρρευσε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Tancredi Palmeri, που φωτογράφισε τον πρόεδρο της «Γιούβε» την ώρα που επιβιβαζόταν στο ιδιωτικό του αεροσκάφος.


 

Λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αεροπλάνο του Ανιέλι προσγειώθηκε στον αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη μεταγραφή για 4 χρόνια του Κριστιάνο στη Γιουβέντους, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να κοστίσει 105 εκ. για την αποδέσμευσή του από τη «Βασίλισσα», καθώς και να αποφέρει 30 περίπου εκ. ευρώ. στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή! 


 

Μάλιστα, η Ρεάλ αποχαιρέτησε τον Πορτογάλο σταρ ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη μεγάλη μεταγραφή!
 
Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των ιταλικών ΜΜΕ είναι τεράστιο και ήδη βρίσκεται στην περιοχή μας τηλεοπτικό συνεργείο της “Rai”, καθώς και δεκάδες φωτορεπόρτερ για να «αποσπάσουν» ένα στιγμιότυπο από τη συνάντηση Ανιέλι – Ρονάλντο, υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μεσσηνία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Κριστιάνο, αλλά και των εκατομμυρίων οπαδών της Γιούβε ανά τον κόσμο, ως το μέρος που επισημοποιήθηκε ο σπουδαίος «γάμος» για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Κ. Γαζ.


Η Ανακοίνωση της «Βασίλισσας» :
 
«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι συμφώνησε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.
Η ομάδα θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και έχει σημαδέψει μία από τις πιο λαμπρές εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Πιο πολύ και από τους τίτλους, από τα διαδοχικά τρόπαια, από τους θριάμβους στα γήπεδα τα εννέα αυτά χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξε ένα παράδειγμα προσπάθειας, υπευθυνότητας, ταλέντου και υπέρβασης.
Κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά κατακτήσαμε μαζί 16 τίτλους, μεταξύ αυτών και τέσσερα Champions League, τρία εξ αυτών διαδοχικά και όλα αυτά σε πέντε χρόνια. Σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε τρεις «Χρυσές Μπάλες», δύο «The Best», τέσσερα «Χρυσά Παπούτσια».
Για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για πάντα το σπίτι σου».


Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να απασφαλίσει την μεταγραφική βόμβα της χρόνιάς με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Τανκρέντι Παλμέρι, ο ιδιοκτήτης της «Γηραιάς Κυρίας», Τανκρέντι Παλμέρι ταξίδεψε εσπευσμένως από το αεροδρόμιο της Πίζα με προορισμό την Καλαμάτα προκειμένου να γίνει το τελικό ραντεβού με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. 

Από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους πέταξε με ιδιωτικό ελικόπτερο στην Costa Navarino, με σκοπό να αποσπάσει την υπογραφή του Πορτογάλου σούπερ – σταρ! 

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα παραθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες του Ανιέλι λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με πληροφορίες από το gazzeta.gr