Μεθυσμένοι και με ανασφάλιστα αυτοκίνητα εντοπίσθηκαν οδηγοί στη Μεσσηνία την προηγούμενη εβδομάδα

Μεθυσμένοι και με ανασφάλιστα αυτοκίνητα εντοπίσθηκαν οδηγοί στη Μεσσηνία την προηγούμενη εβδομάδα

Δεκαεννέα μεθυσμένοι οδηγοί εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς της Τροχαίας στη Μεσσηνία την προηγούμενη εβδομάδα.
Την εβδομάδα 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου  σ’ όλη την επικράτεια πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 18.098 οχήματα, για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Οι εβδομαδιαίοι έλεγχοι αφορούν το πρόγραμμα της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την «παράβαση της εβδομάδας», με στόχο την αντιμετώπιση των επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων.
Έτσι, από 844 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σ’ όλη τη χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, ελέγχθηκαν συνολικά 18.098 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.235 παραβάσεις και ειδικότερα 758  για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και 477 για τη στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής 122, του Ηρακλείου 96, της Θεσσαλονίκης 73, των Χανίων 58, των Δωδεκανήσων 56 και των Σερρών 35.
Στη Μεσσηνία από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις για μέθη και 5 παραβάσεις για ανασφάλιστα οχήματα.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες με διαφορετικές παραβάσεις κάθε φορά.
Β.Β.