Συναυλία από Κιθαριστική Ορχήστρα Δήμου Νίκαιας στη Μεσσήνη

Συναυλία από Κιθαριστική Ορχήστρα Δήμου Νίκαιας στη Μεσσήνη

Μία ξεχωριστή συναυλία κιθάρας  θα δώσει η εξέχουσα Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, παρουσιάζοντας έργα κλασικών και Ελλήνων συνθετών, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Μεσσήνης, την Τρίτη 28 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Πάρκου.
Η Ορχήστρα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και σολίστ από τη Νίκαια. Υπεύθυνος διδασκαλίας και καλλιτεχνικής επιμέλειας είναι ο καταξιωμένος κιθαριστής και καθηγητής κλασσικής κιθάρας, Αντώνης Μυτακίδης.
Σολίστ είναι οι Γιώργος Γκόλγκαρης (καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων), Στέλιος Γκόλγκαρης (πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων κιθαριστών-καλλιτεχνικός διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη) και Ηλίας Διαμαντάκης (καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής).
Στη συναυλία της Τρίτης θα συμπράξει με την Ορχήστρα και η τραγουδίστρια-παιδαγωγός Βιβή Σκούρτη, ερμηνεύοντας έργα γνωστών μελοποιών.