Το «φαινόμενο» Χαρούλης… και η άψογη οργάνωση!

Το «φαινόμενο» Χαρούλης… και η άψογη οργάνωση!

Περισσότερο κόσμο, ακόμα και από τη συναυλία του το 2016 στην Αρχαία Μεσσήνη, που είχε υπολογιστεί σε 7 χιλιάδες, συγκέντρωσε προχθές το βράδυ ο Γιάννης Χαρούλης.
Ο Κρητικός τραγουδοποιός εξακολουθεί τα τελευταία 5 χρόνια να γεμίζει ασφυκτικά μεγάλους χώρους,  δημιουργώντας έτσι ένα «φαινόμενο» που δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς σε άλλον «έντεχνο» καλλιτέχνη, τόσο σε διάρκεια όσο και σε κόσμο…
Όσοι τον παρακολούθησαν στον εκπληκτικό αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, για 3,5 ώρες που βρέθηκε επί σκηνής, θα μπορούν ίσως να δώσουν μια μικρή εξήγηση του «φαινομένου Χαρούλη»… 
Εκτός του καλλιτέχνη που «μάγεψε» με τις σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές μελωδίες, ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν για ακόμα μια φορά στους διοργανωτές και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικά από τα Α.Τ. Μελιγαλά και Μεσσήνης, που υπερέβαλαν εαυτόν για να κυλήσουν όλα ομαλά.
Το ίδιο ισχύει και για τις εθελοντικές ομάδες διασωστών που βρέθηκαν εκεί για να αντιμετωπίσουν ό,τι χρειαστεί, και ευτυχώς δε χρειάστηκαν για οτιδήποτε σοβαρό.
Κ. Γαζ.