Από την Κυπαρισσία ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Παναγιώτης Νίκας

Από την Κυπαρισσία ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Παναγιώτης Νίκας

Τελικά, το “μανιφέστο” του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ως υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, δεν ήταν τυχαία επιλογή. Από τούδε και στο εξής θα πρέπει να την παρακολουθούμε στενά, καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, μέσω του facebook θα μαθαίνουμε και τα προεκλογικά του νέα για την Περιφέρεια.
Ειδικότερα, χθες στον προσωπικό του λογαριασμό έγραφε: “Πάμε… Κυπαρισσία! Σήμερα (σ.σ. χθες), 24.10.2018, το βράδυ στις 8.00, ο Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στην Κυπαρισσία για ενδιαφέρουσες συναντήσεις”.
Για όσους αναρωτιούνται γιατί ο κ. Νίκας διάλεξε το συγκεκριμένο τρόπο να διεξάγει μέρος του προεκλογικού του αγώνα, μια εύκολη απάντηση είναι ότι μένει πιστός στην άποψη που εξέφρασε πρόσφατα, ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη θέση του ως δήμαρχος, αλλά ούτε και κάποιο μέσο του Δήμου Καλαμάτας, για την προεκλογική του εκστρατεία.
Εν τω μεταξύ, προχθές μετέβη στην Αθήνα και μίλησε, κατόπιν πρόσκλησης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε «Το Ποτάμι», με τίτλο: «Θέλω την πόλη μου στο κινητό μου».
Πέραν του ιδίου, ομιλητές ήταν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και οι δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, Χίου Μανώλης Βουρνούς, Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης. Από το Δήμο της Αθήνας ομιλητής ήταν ο Chief Digital Officer Κωνσταντίνος Χαμπίδης.
Η εκδήλωση αφορούσε σε τεχνολογικές εφαρμογές και ανοικτά δεδομένα που είναι δυνατόν να αλλάξουν τη ζωή στις πόλεις και ο Π. Νίκας κατέθεσε την εμπειρία του Δήμου Καλαμάτας για τη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών του και τη διευκόλυνση των πολιτών.
Α.Π.