Για το 3×3 στο Αργοστόλι η «Μαύρη Θύελλα»

Για το 3×3 στο Αργοστόλι η «Μαύρη Θύελλα»

Με την προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο Ασπροχώματος η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την επί μεσσηνιακού εδάφους προετοιμασία της, ενώ αναχώρησε χθες το πρωί για την Κεφαλλονιά, όπου είχε στη συνέχεια την ευκαιρία να προπονηθεί ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στο Αργοστόλι με αντίπαλο τον ΑΟ Εικοσιμίας για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στη διάθεση του προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλου, βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:
Κασωτάκης, Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Φούασης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Γκελκέρια, Μίνγκας, Λαθύρης, Αθανασόπουλος, Γιόνδης.
Στόχος της τοπικής μας ομάδας είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των δύο πρώτων αγωνιστικών (έχει κερδίσει στο Κιβέρι την Ένωση Λέρνας και στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Αστέρα Βλαχιώτη). Εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο αγωνιστικός χώρος που όχι μόνο είναι πλαστικός, αλλά βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Ωστόσο, η Μαύρη Θύελλα έχει βάλει τον πήχη ψηλά, με τους υπεύθυνους να ξεκαθαρίζουν ότι στόχος είναι ο τίτλος και η άνοδος, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό και με την δέουσα προσοχή να βρουν τρόπο να …ξεκλειδώσουν το 3ποντο. Κι αυτό είναι βέβαια σαφώς στις δυνατότητές τους, απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου που μετράει 2 ήττες με παθητικό 0-9 γκολ.


ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Υποδέχεται τον Μανδραϊκό

 
Τον Μανδραϊκό υποδέχεται σήμερα ο Πάμισος Μεσσήνης, με τη νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομο (μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕ Πελλάνας – Καστορείου  εντός έδρας και ΑΟ Κατασταρίου εκτός).
Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης θα έχει περισσότερες λύσεις σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς και αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα μ’ αρκετές αλλαγές (υπολογίζονται πλέον και οι νεοαποκτηθέντες Ζιλ Ντεναγιέ, Ρίτ, μιας και εκδόθηκαν τα δελτία τους).
Οι πράσινοι της Μεσσήνης περιμένουν και σ’ αυτό τον αγώνα θερμή συμπαράσταση  από τον φίλαθλο κόσμο (ο οποίος πάντως είναι στενοχωρημένος από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα).
Διαιτητής έχει οριστεί ο Παναγιώτης Κακριδής από την ΕΠΣ Κορινθίας, βοηθοί οι Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης και Νικόλαος Τριαντάφυλλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Αντώνιος Καραγιάννης από την  ΕΠΣ Ηλείας.