Λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας στο νέο χώρο

Λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας στο νέο χώρο

Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο Καλαμάτας,  στο ισόγειο του Διοικητηρίου (κτήριο παλαιάς Νομαρχίας), γραφεία 370 και 372,  που παραχώρησαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, «τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για μια άλλη φορά.
Διαμορφώσαμε έναν όμορφο χώρο για τους ασθενείς μας, στον οποίο και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους από τους συμπολίτες μας τις χρειάζονται. Με προτεραιότητα στα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες που δε διαθέτουν ΑΜΚΑ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον skifsofrenis, Κώστα Λούζη, ο οποίος με το γνωστό σε όλους μας ταλέντο δημιούργησε ένα υπέροχο έργο μέσα στο χώρο μας, που είναι και η νέα προσφορά του στο Κοινωνικό Ιατρείο.
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είδαμε ότι παραλληλίζει το Κοινωνικό Ιατρείο με το σπίτι του καλού. Δυστυχώς, στον παλαιό μας χώρο, το ένα από τα τρία σκίτσα του δεν το σεβάστηκαν και το κάλυψαν, ελπίζουμε και ευχόμαστε να μη γίνει το ίδιο και με τα άλλα δύο, τώρα που θα μεταφερθεί η ΔΕΥΑΚ.
Κλείνοντας, σας πληροφορούμε ότι το ιατρείο θα είναι ανοικτό κάθε μέρα εκτός από την Παρασκευή, από 9.30 με 13.00. Τρίτη και Πέμπτη θα λειτουργεί το παθολογικό ιατρείο και σε περίπτωση που χρειαστεί, θα προστεθεί και άλλη μέρα.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6944823714 & 2721361828» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.