Πάμισος Μεσσήνης: Νέος προπονητής ο Μιχάλης Φασουλής, κύμα αποχωρήσεων…

Πάμισος Μεσσήνης: Νέος προπονητής ο Μιχάλης Φασουλής, κύμα αποχωρήσεων…

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πάμισο Μεσσήνης  μετά τον άτυχο αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου (για την  5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας).
Έτσι, παραιτήθηκε ο Ευτύχης Τασιόπουλος (επέστρεψε στους «πράσινους» της Μεσσήνης στα μέσα Αυγούστου ως συνεργάτης του  προπονητή Νίκου Κακαλέτρη), οποίος κοουτσάρισε τον Πάμισο Μεσσήνης στους αγώνες με ΑΕ Ερμιονίδας και Αμβρυσσέα Δυστόμου.
Αντικαταστάτης του κ. Τασιόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού Συλλόγου  της Μεσσήνης ο Μιχάλης Φασουλής (στη μακρόχρονη καριέρα του έχει περάσει από τον πάγκο του ΑΟ Πατίστα, του Ολυμπιακού Καλαμάτας, του Εθνικού Μελιγαλά, του Δωριέα Δωρίου, του ΑΟ Φαραί και άλλων τοπικών ομάδων). Μάλιστα η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του κ. Φασουλή, ο οποίος θα κάνει το «ντεμπούτο» του στον πάγκο του Παμίσου Μεσσήνης στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Υπάτου.
Ένας ακόμη κρίσιμος αγώνας για τους Νησιώτες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στις πρώτες 5 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό (με απολογισμό ισοπαλία και 4 ήττες).
 
Και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών
Σε προηγούμενα ρεπορτάζ για τον Πάμισο Μεσσήνης αναφέραμε ότι δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν τάσεις φυγής. Έτσι παρελθόν αποτελούν από χθες για τους  πράσινους της Μεσσήνης οι Άγγελος Σαραντόπουλος, Θεόδωρος Μπριλάκης (συνεχίζει στον ΑΟ Κατασταρίου), Σπύρος Οδεμισιώτης, οι Βέλγοι Άλβιν Σέγκμπια, Ζιλ Ντεναγιέ και οι Βραζιλιάνοι Αρτούρ Καρβάλιο, Αμούρ Μπονεμπέ. Δεν αποκλείεται ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι.
Βέβαια δεν γίνεται να μην υπάρξουν κάποιες προσθήκες, καθώς το ρόστερ έχει πολλά κενά (σε κομβικές θέσεις), αφού την προηγούμενη εβδομάδα έφυγαν και οι Γιώργος Τσάμης, Δημήτρης Πορής.
Ο Πάμισος Μεσσήνης βρίσκεται πλέον σε μια πολύ κρίσιμη φάση και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το διοικητικό. Έτσι μετά την αποχώρηση του επενδυτή Βασίλη Σαραντόπουλου, πρέπει να βρεθούν πρόσωπα  που θα στηρίξουν οικονομικά το Σύλλογο προκειμένου ν’ ανταπεξέλθει στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχει η Γ΄ Εθνική. Μάλιστα χθες είχε προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης,  όπου και θα συζητούνταν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Πάμισο Μεσσήνης.
 
Ηλίας Ηλιόπουλος: «Θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου»
Ο έμπειρος μέσος του Παμίσου, Ηλίας Ηλιόπουλος, με δήλωσή του αναφέρεται στην πορεία του Συλλόγου, στις διοικητικές εξελίξεις, αλλά και στην πολυετή παρουσία του στους πράσινους, σημειώνοντας ότι θα είναι κοντά στους συμπαίκτες του σε αυτή την κρίσιμη φάση… «Έπειτα από δύο εξαιρετικές χρονιές του Παμίσου, πέρασε η διοίκηση της ομάδας σε found νέων επενδυτών, οι οποίοι προχώρησαν σε καρατόμηση του αγωνιστικού πετυχημένου ιστού, εν συνεχεία επιβάρυναν με δική τους πρωτοβουλία το κόστος σε διαγραφές και διανυκτερεύσεις με τις συνεχιζόμενες δοκιμές παικτών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρατηθεί οικονομικά ο φίλαθλος κόσμος, μέχρι να αποκτήσει εικόνα της νέας ομάδας που ετοίμαζαν, η οποία δεν ήταν εν συνεχεία η καλύτερη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Τότε ο κ. Σιδηρόπουλος, όπως είχε δηλώσει ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Τσώνη, ότι αν χρειαζόταν θα έδινε ρευστότητα επιπλέον στην ομάδα, απλά προχώρησε σε μια λιτή δήλωση ότι αποχωρεί.
Η επόμενη αλυσιδωτή αντίδραση ήταν η πρόθεση παραίτησης  του κ. Γεωργίου Πετρουλάκη, υποδεικνύοντας μέσω δήλωσής του εμένα. Για το σχεδιασμό στο αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι και ότι μπορώ να βοηθήσω στη μετάβαση για μια νέα διοίκηση,  διότι υπήρχε φανερά η απουσία υπευθύνων με κίνδυνο ακόμα και να μην αγωνιστεί η ομάδα.
Μία παρέα φίλων του Παμίσου, κυρίως από την περυσινή διοίκηση, κινητοποιήθηκε  μαζί μου και εξασφαλίστηκε  η μετάβασή μας αυθημερόν (ένα ταξίδι 5 ωρών) στον Ορχομενό για τον αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.
Η θέση μου ως ποδοσφαιριστής από το 1998 στον Πάμισο, δεν σημαίνει ότι είμαι πρόεδρος, χρηματοδότης, προπονητής, διότι εκτός του ότι νομικά δεν είναι εφικτό, δεν διαθέτω και τα απαραίτητα διπλώματα και δεν δήλωσα ότι τα έχω αποδειχθεί όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ.
Ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματά του, την προσφορά του την αγάπη του και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κόσμος. Εμένα ο κόσμος με έχει κρίνει επί 20 συναπτά έτη. Από την αρχή της σεζόν  είχα δηλώσει ότι δεν μπορώ να προσφέρω αγωνιστικά λόγω  υποχρεώσεων, όμως επειδή σέβομαι και εκτιμώ τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι δηλώνουν «παρών», στα δύσκολα όπως και αρκετοί φίλοι της ομάδας, θα είμαι δίπλα τους όσο χρειαστεί για να μη γραφεί μια μαύρη σελίδα της ιστορίας του Παμίσου μιας ιστορίας που ξεκίνησε το 1929.
Ευχαριστώ όλους όσοι ήδη έχουν ανταποκριθεί και ιδιαιτέρως τον κ. Ντούλη, έναν πυλώνα σταθερότητας και σίγουρου μέλλοντος  της ομάδα μας».