Πρεμιέρα με επτά ματς για την Α’ Τοπική Μεσσηνίας

Πρεμιέρα με επτά ματς για την Α’ Τοπική Μεσσηνίας

Αγωνιστική δράση σήμερα στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορία, όπου διεξάγονται επτά ματς για την 1η  αγωνιστική. Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Κυπαρισσίας  φιλοξενεί τον Πανθουριακό, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας περιμένει τον Εθνικό Μελιγαλά, ο Τσικλητήρας Πύλου «κοντράρεται» με την Εράνη Φιλιατρών, ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται τη νεοφώτιστη ΑΕ Αβίας, η επίσης νεοφώτιστη ΑΕ Μάνης «συγκρούεται» με τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, ο ΑΣ Ανδρούσας αντιμετωπίζει την Ομόνοια, ενώ ο ΑΟ Σπερχογείας φιλοξενεί  το νεοφώτιστο  Ολυμπιακό Ανάληψης.
Ο αγώνας Απόλλωνα Καλαμάτας – ΑΟ Φαραί ματαιώθηκε (ο ΑΟ Φαραί παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα).
 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΘΟΥΡΙΑ
Χωρίς τον Σάββα Αντωνόπουλο (τιμωρημένος), υποδέχεται τον Πανθουριακό ο ΑΟ Κυπαρισσίας. Ο προπονητής της τριφυλιακής ομάδας Τάκης Παναγόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν ν’ αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα.
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θ’ αγωνιστεί  ο Πανθουριακός με τον τεχνικό του Τάκη Δρούγα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ. – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛ.
Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει να συνδυάσει κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά ο Ολυμπιακός Καλαμάτας ξεκινώντας  έτσι θετικά  τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄Τοπικής. Ο προποπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Γρηγορόπουλος αναμένεται να έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο.
Χωρίς τον Νίκο Λάγιο (τιμωρημένος) θ’ αγωνιστεί η ομάδα του Μελιγαλά. Ο τεχνικός  Μιχάλης Φασουλής μπορεί πάντως να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία του Παναγιώτη – Διονύση Σαραντόπουλου (εξέτισε την ποινή του). Ο Εθνικός Μελιγαλά θα «κυνηγήσει» ένα καλό αποτέλεσμα.
 
ΠΥΛΟΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ.
Χωρίς τον Δημήτρη Γεωργιάδη (ταλαιπωρείται από τραυματισμό) αντιμετωπίζει την Εράνη Φιλιατρών ο Τσικλητήρας Πύλου. Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος  και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν μόνο νίκη.
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θ’ αγωνιστεί η Φιλιατρινή ομάδα, με τον τεχνικό της Κώστα Λυμπερόπουλο να προβληματίζεται για τη συμμετοχή των Βίκτωρα Μεμά (δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του) και Νίκου Κόλλια (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).
 
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ
Με δύο σημαντικές απουσίες υποδέχεται την ΑΕ Αβίας ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιάννη Τζανετέα (τιμωρημένος) και Άρη  Σταματελόπουλου  (ταλαιπωρείται από τραυματισμό).
Παρά τα προβλήματα, οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου βλέπουν μόνο νίκη.
Χωρίς άγχος θ’ αγωνιστεί η ΑΕ Αβίας, με τον τεχνικό  της Διονύση Πουλή να προβληματίζεται για την συμμετοχή ορισμένων ποδοσφαιριστών (κυρίως λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων).
 
ΑΕ ΜΑΝΗΣ – Τ. ΑΓΡΑΣ
Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής, η νεοφώτιστη ΑΕ Μάνης, που περιμένει τον Τέλο Άγρα  Γαργαλιάνων.
Ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης και ο συνεργάτης του Κώστας Μίντζηρας, προβληματίζονται για τη συμμετοχή των Βασίλη Μπεγέτη, Βασίλη Τζίφα (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Στους «ερυθρόλευκους» των Γαργαλιάνων τώρα, ο τεχνικός Κώστας Στυλιανόπουλος και οι συνεργάτες του, Γιάννης Σουρέλης, Νίκος Τσέκερης δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κώστα Γεωργόπουλο (τιμωρημένος). Δύσκολη δε θεωρείται η συμμετοχή των Θεόδωρου Πότση και Γιώργου Παπανδρεόπουλου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Παρά τα προβλήματα, ο Τ. Άγρας θα προσπαθήσει  ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει δε να επισημάνουμε ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη δ΄ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την ΑΕ Μάνης να παίρνει τελικά δραματική πρόκριση (με 7-6 στα πέναλτι) στην επόμενη φάση.
  
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Με δύο σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει την Ομόνοια ο ΑΣ Ανδρούσας και είναι εκείνες των Δημήτρη Γκούνη, Αλέξανδρου Τσώνη (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής αναμένεται πάντως να έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Μπερερή, Χαράλαμπο Θεοδοσόπουλο (απουσίασαν από το ματς Κυπέλλου Μεσσηνίας  κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας). Η ομάδα της Ανδρούσας θέλει ν’ αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα.
Αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει είναι ο στόχος της Ομόνοιας, με τον τεχνικό Βασίλη Μπλέτσα να προβληματίζεται  για τη συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών (κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
 
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΝΑΛΗΨΗ
Θετική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα  της Α΄ Τοπικής θέλει ο ΑΟ Σπερχογείας που φιλοξενεί τον νεοφώτιστο Ολυμπιακό Ανάληψης.
Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Μίλτο Μοσχίδη (δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του) και τους Μιχάλη Παναγιωτόπουλο, Δημήτρη  (Τζο) Ανδρεάδη θ’ αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» της Ανάληψης. Ο τεχνικός Δημήτρης Αναστασόπουλος θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Πατσιώτη (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις της πρεμιέρας  του πρωταθλήματος της Α΄Τοπικής με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τις «σφυρίζουν», έχουν ως εξής:
Ώρα 4.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο Μεθώνης
Τσικλητήρας Πύλου  – Εράνη Φιλιατρών: Νικ. Γκούμας, Χ. Τσοπανάκης, Ερβ. Τζεμάλι
Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας
ΑΟ Κυπαρισσίας – Πανθουριακός: Ηλ. Νικολόπουλος, Ι. Γιαννέτσος, Κων. Βοσνάκης
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ολυμπιακός Καλαμάτας – Εθνικός  Μελιγαλά: Κων. Ψηλοπαναγιώτης, Δ. Ταβουλαρέας, Π. Κομπιλίρης
Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου  «Καπετάν Βασίλης»
ΑΟ Διαβολιτσίου – ΑΕ Αβίας: Ηλ. Σκόρδος, Θ. Τζιαμουράνης, Β. Βρυώνης
Δημοτικό Γήπεδο Δυτικής Παραλίας
ΑΕ Μάνης – Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων: Δ. Πλακογιάννης, Γ. Μιχαλόπουλος, Ε. Μπασιλάρης
Δημοτικό Γήπεδο Ανδρούσας «Β. Μαλαφέκας»
ΑΣ Ανδρούσας – Ομόνοια: Απ. Καυκάς, Γ. Ρουμελιώτης, Αν. Τσουκάλη
Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς»
ΑΟ Σπερχογείας – Ολυμπιακός Ανάληψης: Ι. Κουτσαναστάσης, Δ. Σταυρόπουλος, Γ. Σκαρπέτης.